Eladó lakás Szolnok 43 nm
Eladó lakás Szolnok 43 nm
Eladó lakás Szolnok 43 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7967585
Referenciaszám: 42996
Frissítve: 17 napja

Szolnok eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
695 349 Ft/m²
43 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork ingatlaniroda megvételre kínál Szolnokon a belvárosban a Tiszaparti sétánytól 300 méterre elhelyezkedő, 1 + 1 félszobás lakást, melyet 2023 évben teljes körűen átalakítottak. A lakás magasföldszinti elhelyezkedésű, melynek minden ablaka a csendes belső udvarra néz. A felújítás során kicserélték a teljes víz-villanyvezeték hálózatot. Esztétikus modern szanitereket, burkolatokat használtak ezáltal letisztult színek, kellemes hangulat jellemzi a lakás belső hangulatát. A Szolnok belvárosi lakás jellemzői: - a lakás kellemes hőérzetéről, és a lakás melegvízellátásáról ARISTON kombi kazán gondoskodik - magasföldszinti elhelyezkedés - új műanyag nyílászárók - modern több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó - tágas, épített zuhanyzó - ízléses, modern beltéri ajtók - tárolásra kamra és közös tároló is rendelkezésre áll - közös költsége 11.000.- forint havonta - befektetőknek kiváló lehetőség orvosi rendelőnek, irodának, egyéb üzleti tevékenység kialakítására - ideális otthon lehet családi fészek kialakítására is.  - a közelben boltok, éttermek, színház, Tiszapart, és minden szükséges szolgáltatás, pár perc sétával elérhető BELVÁROSI 1 + 1 FÉLSZOBÁS TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ A SZÍNHÁZ KÖZELÉBEN! Amennyiben a fenti 155805534 azonosító számú eladó lakás, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sléder Anikó CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 443 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sléder Anikó CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 443 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY