Eladó lakás Szeged, Rókus, Cserzy Mihály utca 159 nm
Eladó lakás Szeged, Rókus, Cserzy Mihály utca 159 nm
Eladó lakás Szeged, Rókus, Cserzy Mihály utca 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7920898
Referenciaszám: 308835
Frissítve: 6 napja

Szeged eladó téglalakás 4 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
534 591 Ft/m²
159 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 DB LAKÁS 1 ÁRÁÉRT!!! Akár befektetőknek, vagy külföldi munkavállalóknak is! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!!!!!!!! Szegeden a Mars térhez közeli, 4 szintes társasházban, 2 db, egy lépcsőházban, egymás felett lévő, tulajdoni lapon összetartozó, lakásonként külön bejáratú, exkluzív kivitelezésű, téglaépítésű lakás eladó. A lakóterület összesen 159 (143) nm. Kettő szinten, kettő darab külön bejáratú lakást tartalmaz a kínálat. A tulajdoni lapon összetartozó 2 db lakás közül a harmadik emeleten egy 85 nm-es háromszobás, újszerű, teljesen felújított lakás található (Ára: 51 millió Ft). A negyedik szinten a tetőtérben újonnan kialakított 74/ (58) nm-es modern, túlnyomó részt egyterű, amerikai konyhás, szép lakás (Ára: 34 millió Ft) tartozik hozzá. Mindkét lakás klímás, vadonatúj 3 rétegű nyílászárókkal. A tetőtéri lakás körben teljesen hőszigetelt, a fűtés elektromos norvég panelekkel és Daikin hűtő-fűtő klímával megoldott. A harmadik emeleti lakás minden szobája külön bejáratú. A kádas fürdőszobában olasz design csempe dekorálja a falat. A 3. emeleten külön WC kézmosóval, kamra, étkezőkonyha, valamint beépített szekrényes, faburkolatos előszoba-közlekedő tartozik még a lakáshoz. Ezen kívül az utcafronton francia erkély, valamint az udvar felé egy 6 nm-es nagy erkély szolgálja a kényelmet. A 3 szobás lakás fűtéséről Baxi típ. kondenzációs kazán gondoskodik, míg a hűtéséről 3 db Daikin hűtő-fűtő klíma. A lakásokhoz 1 db utcafronti, 16 nm-es garázs is tartozik, melynek az ára 9 Millió Ft.. Kétgenerációs családnak is ideális megoldás, a negyedik emeleti lakás egyetemista, vagy fiatal házaspár, ill. saját vállalkozást működtető, otthon dolgozó lakóját várja. A 2 db lakóegység és a hozzájuk tartozó utcai garázs együttes irányára: 94,0 Millió Ft. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!!!!!!!!!!!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Náfrádi Antal Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 931 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Náfrádi Antal Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 931 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY