Eladó lakás Szeged, Belváros, Felső Tisza-Part utca 76 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Felső Tisza-Part utca 76 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Felső Tisza-Part utca 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7836655
Referenciaszám: 304802
Frissítve: 19 napja

Szeged eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 68,5 millió Ft

68,5 millió Ft
901 316 Ft/m²
76 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 198 804 Ft
Második évtől
271 310 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PÁRATLAN PANORÁMA A TISZA-PARTON, és minőségi felújítás ami ezt az eladó lakást jellemzi! Szeged belvárosában, a Felső Tisza-parton található, 2. emeleti, 76 m2-es, erkélyes lakás. A teljes műszaki és esztétikai felújítás most lett kész. Legyen első lakója, nézze innen jövőre a tűzijátékot :) HELYISÉGEK: - Jelenlegi berendezése alapján konyha nagy étkezővel, és 3 hálószoba - Azonban az ingatlan lehetőséget ad más funkciók kialakítására is: Opció 1: Amerikai konyhás nappali, a folyosón kialakított térben étkező, így a 3 szoba hálószobaként használható. Opció 2: Amennyiben nagyobb nappalit szeretne kialakítani a jelenlegi étkező és az egyik szoba közti fal bontható, így egy hatalmas életterű amerikai konyhás nappali + étkező, és 2 hálószoba állna a lakók rendelkezésére. AZ INGATLAN FŐBB JELLEMZŐI: - beépített konyha, háztartási gépekkel felszerelve - 2 fürdőszoba: A nagyobbik fürdőszoba fürdőkáddal rendelkezik, mely tusolásra is alkalmas, illetve toalett és dupla mosdó található itt. A bejárat melletti kis fürdőszoba tusolós, toalettel és kézmosóval felszerelt. - jelenleg bútorozott, elegáns stílusú bútorokkal melyek az irányár részét képzik - kedvező fenntartási költség - a társasház folyosóján saját tároló szekrény ad lehetőséget a plusz tárolásra MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: - teljes villany-, víz-, és gázvezeték felújítás történt - cirkó fűtés kondenzációs gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal - réz vezetékes villamoshálózat - a melegvízről is a kondenzációs kazán gondoskodik - 4 db klíma, minden szobában külön kültéri egységgel - műanyag ablakok, redőnnyel felszerelve KÖRNYEZET: A páratlan panorámájú Felső Tisza-parton található a társasház. Közlekedés szempontjából kiváló helyen. Karnyújtásnyira elérhető zöld övezet a kikapcsolódási lehetőségre, de az abszolút belváros is gyalogos távolságra helyezkedik el. PARKOLÁS: A ház előtt fizetős zónában. Parkolóhelyet találni minden napszakaszban könnyedén lehet. Irányára: 68,5 M Ft , mely a teljes bútorzatot tartalmazza! Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett. Megegyezés esetén a lakás akár azonnal birtokba vehető. Kiváló otthona lehet egy párnak, vagy gyermekes családnak, de befektetésnek is kiváló! Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
panoráma
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobkó Judit ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobkó Judit ArtHome Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY