Eladó lakás Szeged, Belváros 176 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 176 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 176 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7788693
Referenciaszám: 290385
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó téglalakás 4 szobás: 144,54 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
142,72 millió Ft
810 934 Ft/m²
365 000 EUR
2 074 EUR/m²
176 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet
Szeged történelmi belvárosában található ez a múlt században épült polgári ház, melynek 2. emeletén helyezkedik el az értékesítésre váró lakás. A lépcsőházban összesen négy lakás található, a zárt lépcsőház mellett körfolyosóra is ki lehet lépni, de ez a lakás a zárt lépcsőházból nyílik. Alapterülete 176 m2-es, melyben 4 nagyméretű szoba, külön étkezős konyha, fürdőszoba és egy külön wc taláható. A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon van túl, ennek keretében korszerű, egyedi, radiátorok által szolgáltatott cirkófűtést alakítottak ki. Felújították a tágas fürdőszobát, melyben dupla mosdót és tusolókabint építettek be. A konyha nagyon tágas, a nagy étkezőasztal nagyobb társaság számára is elegendő helyet biztosít. Korszerű, konyhagépekkel felszerelt (mosogatógép, páraelszívó, elektromos sütő, gáz főzőlap, klíma) új konyhabútor teszi hangulatossá a helyiséget. A szobákban szép állapotú, eredeti parketta van. Minden szobában valamint a konyhában is klíma biztosítja a nyári hőségben a kellemes hőmérsékletet. Az összes, eredeti fa nyílászárót gyönyörűen felújították, megőrizve az elegáns polgári lakások hangulatát. Az egész lakásra a tágasság, az elegancia, a kiváló fényviszonyok jellemzőek. A felújítás során minőségi anyagokat használtak, biztosítva a lakás exkluzív színvonalát. A lakás teljes bútorzattal és berendezéssel együtt is megvásárolható, melynek ára megbeszélés tárgyát képezi. Kiválóan alkalmas lehet akár egy nagyobb létszámú család számára is, akik szeretik a polgári lakások utánozhatatlan, elegáns hangulatát. A lakáshoz egy udvari autóbeállási lehetőség tartozik (ár: 3 MFt) benne van az árban. Belvárosi elhelyezkedése miatt befektetésre is kiválóan alkalmas, akár bérbeadásra, akár üzleti célú felhasználásra is kiválóan megfelelhet. Környék: A ház a belváros szívében található, megközelítése igen egyszerű mind gyalog, mind autóval és tömegközlekedéssel is. Parkolás megoldott az épület udvarában, a lakáshoz tartozik egy udvari beálló is. Bejelentett belvárosi lakcím kedvezményes parkoló bérlet vásárlására jogosít. A környék előnye, hogy minden elérhető távolságban van. Az épület műemlék jellegű. A lakás nagy előnye, hogy a belváros szívében található, és ebből kifolyólag minden gyalogszerrel megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Ida Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Ida Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY