Eladó lakás Szeged, Belváros 73 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 73 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7590484
Frissítve: 1 hónapja

Szeged eladó téglalakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
327 397 Ft/m²
73 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZEGED BELVÁROSÁBAN, a Dózsa utcában, frissen felújított, polgári jellegű lakás BÉRLETI JOGA ELCSERÉLHETŐ - A lakás egy rendkívül magával ragadó, nyitott körfolyosós, hangulatos belső udvarral rendelkező, a Tiszától néhány méternyi távolságra lévő csodás régi épület 2.emeletén található. - A 73 nm-es lakásban 2 egész, külön bejáratú szoba, fürdő- WC, konyha- étkező, közlekedő és egy kis helyiség található, amely az elképzeléseknek megfelelően alakítható. Szolgálhat gardróbként vagy kamraként vagy dolgozószobának is használható vagy akár mosókonyhának is berendezhető. - A lakás felújítása nemrégiben fejeződött be, melynek keretében a fürdő- WC és a konyha- étkező teljes felújításon esett át, valamint a szobákban az eredeti parkettákat felcsiszolták és újralakkozták a többi helyiségbe új hidegburkolat került, a falon kívül futó vízcsövek elrejtése is megtörtént. - Az egyik szoba a Dózsa utcára néz. Az innen nyíló 1,9 nm-es erkélyről gyönyörködhetünk az utca csodás, patinás épületeinek látványában. - A másik szoba eredeti fa ablakain keresztül az épület belső udvarrésze felé nyílik kilátás. - A közlekedőre nyíló helyiségeket a csodaszép fa ajtók teszik igazán különlegessé. - Ebben a lakásban a régies stílus és a modernebb, fiatalosabb megoldások olyan kombinációját sikerült kialakítani, amely révén még élhetőbbé és szerethetőbbé válik a lakás. - A 3,75 m-es belmagasság lehetőséget ad a fantáziánk szárnyalásához, melynek révén mutatós, hangulatos és egyben praktikus galéria alakítható ki mindkét szobában. - Az IKV (Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt.) tulajdonában lévő lakás, melynek BÉRLETI JOGA ELCSERÉLHETŐ. - Számos előnye van egy sima albérlettel szemben, leginkább, hogy sokkal alacsonyabb a bérleti díj, illetve sokkal nagyobb szabadságot enged az ott lakóknak. - Az IKV FELÉ FIZETENDŐ KÖLTSÉG havonta: 72.000,- Ft IRÁNYÁR: 23,9 MILLIÓ FORINT - A belváros szórakozási lehetőségeitől karnyújtásnyira, mégis csendes helyen lévő lakás. A Széchenyi tértől gyalogosan is csak 2 percnyi távolságra van, de a közelben számos egyéb kikapcsolódási lehetőség és látványosság megtalálható: a Tisza, a Várkert, a Deutsch- palota, a Hungi Vigadó, a Szegedi Nemzeti Színház, a Belvárosi Mozi, a Móra Ferenc Múzeum, éttermek Amennyiben a varázslatos környezet és a különleges, impozáns épületek szerelmese, megtalálta, amit keres. Örömmel fogadom hívását a hét bármely napján. SzolnOk IngatlanOK Ingatlan eladás szívvel, mosollyal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
gardrób

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendes Lujza SzolnOK IngatlanOK Az iroda összes hirdetése
+36 30 916 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csendes Lujza SzolnOK IngatlanOK Az iroda összes hirdetése
+36 30 916 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY