Eladó lakás Sümeg 51 nm
Eladó lakás Sümeg 51 nm
Eladó lakás Sümeg 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8079506
Referenciaszám: M272979
Frissítve: 21 napja

Sümeg eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
507 844 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 168 Ft
Második évtől
102 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretettel ajánljuk figyelmébe ezt a gyönyörűen felújított lakást Sümeg egyik csendes, nyugodt utcájában. Az 51 m2-es, 1+1 félszobás lakáshoz egyedi és közös tároló is tartozik a pincében, valamint a társasház udvarán tágas garázs áll rendelkezésre. Az épület 1970-es években épült, de a lakás pár éve teljeskörűen felújításra került. A tulajdonosok gondoskodtak a víz- és villanyvezetékek cseréjéről, valamint új kombi gázkazánt építettek be a lakásba. A külső és belső nyílászárókat is kicserélték, így a lakás modern és energiatakarékos lett. A lakás teljes bútorzattal kerül értékesítésre, beleértve a nappalit, hálószobát, konyhát és a teljes gépesítést. Ez a kétszintes, tégla építésű, 6 lakásos társasház ideális otthon idősebbeknek és fiataloknak egyaránt. A barátságos lakóközösség összetartó és kedves. Az ingatlan kedvező elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy 5-10 perces sétával elérhető legyen az élelmiszerbolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő, buszmegálló és a vasútállomás is. Sümeg festői kisváros Magyarország szívében, mely híres történelmi látnivalóiról, gyönyörű tájairól és barátságos közösségéről. Itt minden adott a vidéki élet nyugalmához, miközben a városi kényelem és szolgáltatások könnyen elérhetők. Fedezze fel Sümeg varázslatos világát, és tegyen lépéseket egy új otthon felé ezen a lenyűgöző helyen! Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal! Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk a kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY