Eladó lakás Sopron 41 nm
Eladó lakás Sopron 41 nm
Eladó lakás Sopron 41 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8051817
Referenciaszám: H482843
Frissítve: 16 napja

Sopron eladó téglalakás 1 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
1 095 122 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyediség, minôség, karakteres hangulat, ami ezt a prominens helyen lévô lakást körülírja. CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN ! LAKÁS JELLEMZÔI A 41 m2- es ingatlan, rendezett társasház 2. emeletén van. A lakásba belépve a tágasság, és átláthatóság érzetét kapjuk, melyet az ablakaiból nyíló szép kilátás fûszerez meg igazán. A 3 éve történt felùjítás alkalmával, a dizájnos megjelenés mellett, a minôségre és a kényelemre is különleges hangsúlyt fektettek. A lakást egy a konyhát, nappalit és hálóteret magába foglaló komfortos tér és fürdôszoba alkotja. Kívánság szerint, egy külön hálószoba leválasztható. A lakáshoz saját, 5 m2- es tároló is tartozik. MÛSZAKI JELLEMZÔK Három éve történt meg az ingatlan teljeskörû felújítása, melynek során a nyílászáró ablakok mûanyag szerkezetûre lettek cserélve és elektromos redônyt kaptak. A fûtése kombi gázkazán, padlófûtéses rendszerrel. KÖRNYEZET Az Alsólôverek egy nagyon kedvelt, nyugodt környék, ahol ritkán kerül lakás eladásra. A ház elôtt, és a szomszédos utcákban is díjmentes a parkolás. Buszmegálló a lakástól 50 m- re van. KINEK AJÁNLOM Saját részre, illetve a lakás méretét, elhelyezkedését, kialakítását tekintve, befektetésnek is remek választás rövid távú ( Airbnb ) vagy hosszútávú kiadásra is. Érdemes megtekinteni! Várom hívását! Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bolla László Otthon Centrum - Sopron - Győri út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY