Eladó lakás Sopron, Felsőlővér út 52 nm
Eladó lakás Sopron, Felsőlővér út 52 nm
Eladó lakás Sopron, Felsőlővér út 52 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7906117
Referenciaszám: 205703892
Frissítve: 17 napja

Sopron eladó téglalakás 2 szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
1 019 231 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 820 Ft
Második évtől
209 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált ez a 52 m2-es, 2 szobás, nagy erkélyes, téglaépítésű lakás a Felsőlőverekben.  Szép, igényesen karbantartott frissen festett lépcsőházban helyezkedik el ez a csodás ingatlan.  Mindkettő világos szobája sok variációt rejt magában, ráadásul a nappalihoz még egy 10 m2-es erkély is kapcsolódik! Fiatal párok egy vendégváró nappali mellett egy hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak. A konyha ideális méretű, nagy konyhabútorral, mindennek kényelmesen megvan a helye. Az erkélyről és az ablakokból is a természetre látunk rá, így nagyon csendes és hangulatos az otthon.  Mindkét szobában az ablakok redőnnyel felszereltek a nyugodt pihenés érdekében.   Az erkélyajtó szúnyoghálóval lett ellátva, biztosítva ezzel a komfortosabb, rovarmentes szellőztetést! Szomszédoktól elválasztva, külön beépített üvegfal nyújt privát szférát az erkély mindkét oldalán.   Parkolóhelyet nagyon könnyű találni közvetlenül a ház előtt, zárt udvarban, ráadásul ingyenesen! Autóval 1-2 percen belül elérhető bolt, iskola, óvoda, uszoda. Gyalog 2 perces sétával található a buszmegálló. Az ingatlan azonnal költözhető, és tehermentes! Ha Önnek is megtetszett, vegye fel velem a kapcsolatot mihamarabb! Hívjon, ne maradjon le erről az ingatlanról! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához, a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
erkély
bútorozott
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki Bernadett Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 368 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Büki Bernadett Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY