Eladó lakás Sárbogárd 51 nm
Eladó lakás Sárbogárd 51 nm
Eladó lakás Sárbogárd 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7783447
Referenciaszám: U0040960
Frissítve: 15 napja

Sárbogárd eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 47,5 millió Ft

47,5 millió Ft
931 373 Ft/m²
51 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 857 Ft
Második évtől
188 134 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Szeretne egy MINŐSÉGI, JÓL MEGÉPÍTETT lakásba költözni, ahol alacsony fenntartási költségek és kellemes lakóövezet van? Akkor ezt nézze meg mindenképpen! Akár még 2023-ban át is veheti az új otthonát és kockázatmentesen tudja megszerezni, hiszen már csak a burkolatok, festés és a szaniterek beépítése van hátra!*** ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI lakások eladók, amelyek egy ZÁRT udvarban kerültek megépítésre. Az elhelyezkedése, elosztása és stílusa alapján tökéletes választás fiatal pároknak, gyermekes családosoknak vagy időseknek egyaránt. Sárbogárdon a központhoz közel található a projekt, különböző méretű lakások elérhetőek még. A tervezett épület földszint + 1. emelet beépítésű, összesen 6 lakást tartalmaz. 50 m2-től - 64 m2-ig (honlapunkon megtalálható) 6. LAKÁS - Emeleti 50 nm-es, NAPPALI + 1 SZOBÁS + TERASZOS Az ingatlanok a következő magas műszaki tartalommal fognak rendelkezni: - 30-as TÉGLÁBÓL épül + 15 cm-es hőszigetelő rendszerrel lesz ellátva - A fűtésről HŐSZIVATTYÚ GONDOSKODIK, PADLÓFŰTÉSEN keresztül, amely TERMOSZTÁTRÓL VEZÉRELHETŐ - A HŰTÉST a nappaliban elhelyezett KLÍMA biztosítja - A fűtésrendszer és a klíma pedig Wifi-n keresztül TÁVOLRÓL IS IRÁNYÍTHATÓ lesz - REHAU Synego prémium nyílászárók lesznek beépítve, 3 rétegű üvegezéssel, 7 légkamrával és redőnnyel kiegészítve - Modern válaszható hideg és meleg burkolatok - Kerítés + elektromos bejárati kapu - Kialakításra fog kerülni a zárt 1000 m2-es telken minden lakáshoz egy térkövezett SAJÁT PARKOLÓHELY, továbbá PARKOSÍTVA, ÖNTÖZŐRENDSZERREL kerül átadásra a kert Kiváló lehetőség hosszútávú befektetés céljából, fiatalok számára vagy akár nagyobb családoknak a CSOK és egyéb kedvezményes hitelek igénybevétele mellett. További nagy ELŐNYE, hogy összesen csak 6 lakás kerül kialakításra, ezáltal családias környezetet teremtve. Környék: A város központja mindössze 5 perces sétára található, ezáltal az általános iskola, gimnázium, óvoda, posta, üzletek is karnyújtásnyira elérhetőek. BUDAPEST tömegközlekedéssel és autóval is 1 óra alatt elérhető az M6 és az M7-es autópályának köszönhetően. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek! A társasház per, teher és igény mentes. A kulcsrakész állapot 2023. IV. negyedévére várható. 10% foglalóval biztosítható a vételi szándék. Amennyiben szeretne KEDVEZŐ ÁRON VÁSÁROLNI EGY ALACSONY FENNTARTÁSÚ, IGÉNYES KIVITELEZÉSŰ ingatlant, akkor hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
A+
villany
víz
csatorna
kocsibeálló
garázs
terasz
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY