Eladó lakás Pécs 119 nm
Eladó lakás Pécs 119 nm
Eladó lakás Pécs 119 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8092599
Referenciaszám: 996545
Feltöltve: 11 napja

Pécs eladó téglalakás 5 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
251 261 Ft/m²
119 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Remek befektetési lehetőség Pécsen! Eladásra kínálunk Pécsen, a Kiss Ernő utca 39. szám alatt 119nm-es, nappali és 4 szobás, utcára néző lakást! Egy igazi gyöngyszem. Elhelyezkedése szenzációs! Percek alatt a Zsolnay Mauzóleum, illetve rövid időn belül a Belváros nyüzsgő és egyben nyugodt környezete is megközelíthető. A lakás üresen áll így azonnal birtokba is vehető! Teljes mértékben felújítandó állapotban van mely rengeteg lehetőséget tartogat! A lakás könnyedén 2 lakássá bontható mert 2 különböző szinten helyezkedik el a 119nm-es hasznos terület. Akár többgenerációs lakásként, akár többlakásos befektetésként is tekinthet az ingatlanra! Közös bejárati ajtót követően egy előtérbe jutunk ahonnan lépcső vezet a magasföldszintre illetve a szuterén szintre is. A két szint külön-külön bejárati ajtón keresztül érhető el így egyszerűen kettéválasztható. Magasföldszinti lakrész: -Előszoba, külön wc, fürdőszoba, nappali, konyha(tetőtéri feljáró a konyhából), 2 szoba Szuterén lakrész: -Előszoba, fürdőszoba, nappali és lakószoba alakítható ki belőle Érdemes megtekinteni személyesen, nem mindennapi befektetési és alakítási lehetőséggel! A lakás főbb jellemzői: -119nm-es lakóingatlan( nappali, 4 lakószoba,fürdőszoba, közlekedő,konyha...stb) -könnyedén 2 lakás is kialakítható belőle -a lakás fűtését vegyestüzelésű kazán biztosította -teljes felújítást igényel -a hozzá tartozó telekrész 100nm-es -a tetőtér részben beépíthető -gyorsan birtokba is vehető mivel üresen áll -jelzálog terheli Közlekedés és elhelyezkedés: -több buszjárat is viszonylag gyorsan elérhető -közelben közintézmények és bevásárlási lehetőségek rövid időn belül elérhetőek. Természetesen az ár irányár. Nagyszerű választás, szuper ár-érték arányban! Ne hagyja elveszni ezt a páratlan lehetőséget! Minden nap elérhető vagyok, hívjon, egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére! Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére: -ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér) -bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás) -adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás. -ingyenes ingatlan közvetítés kereső ügyfeleink részére. -energetikai tanúsítvány készítése.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Porkoláb Dániel Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 671 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY