Eladó lakás Pécs, Felsőbalokány utca 56 nm
Eladó lakás Pécs, Felsőbalokány utca 56 nm
Eladó lakás Pécs, Felsőbalokány utca 56 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7943884
Referenciaszám: H477794
Frissítve: 16 napja

Pécs eladó téglalakás 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
712 500 Ft/m²
56 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Frekventált helyen keresi hangulatos új otthonát? Fontos Önnek, hogy autóját biztonságban tudja? Akkor ezt a lakást látnia kell! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: * A lakás a Belváros és a Zsolnay Kultúrális Negyed közelében, a Felsőbalokány utcában található. * Bevásárlási lehetőségek, Árkád, Aldi, Tesco, Lidl, McDonalds, posta, éttermek, gyógyszertár, orvosi rendelő a közelben. * Közlekedési lehetőségek: buszmegállók (2-es, 2A, 4-es, 26-os, 27-es, 40-es, 121-es) gyalogosan néhány percre * Parkolásra a ház belső udvarán van lehetőség 1db gépkocsival. ÉPÜLET LEÍRÁSA:  * 2007-ben épült, 2 emeletes, 5 lakásos, lift nélküli, tégla építésű társasház. * A külső homlokzat jó állapotú, a lépcsőház rendezett, tisztán tartott. * A ház térkövezett belső udvarral rendelkezik, ahol lehetőség van parkolásra. AMIT A LAKÁSOKRÓL TUDNI KELL:  * 2. emeleti, 2+2 félszobás, a tulajdoni lapon nettó 56m2, bruttó 70m2-es, jó állapotú tetőtéri lakás. * A beosztást tekintve konyhás-étkezős nappaliból, egy nagy méretű szobából, két félszobából, fürdőszobából, wc-ből és előszobából áll a lakás. A mindhárom szoba külön nyíló. * A déli tájolás miatt napos és világos. * A nappaliban hűtő-fűtő klíma fokozza a kényelmet. * Az egyedi fűtést gázcirkó szolgáltatja. * A fa tetőablakok mellett az utcafronti szobában műanyag nyílászáró található. * A közös költség 10.000- Ft, a lakás teljes rezsije 35.000.- Ft körül alakul. * A lépcsőházból megközelíthető padlás kizárólagos használata a lakáshoz tartozik, így a saját tárolási lehetőség is megoldott. IDEÁLIS LEHETŐSÉG: * Családoknak, akik jól ellátott, frekventált és élhető helyen keresik új otthonukat. FINANSZÍROZÁSBAN SEGÍTÜNK: * Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. * Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. *Keressen bizalommal, szakértők vagyunk! Amennyiben további kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Róbertné - Marcsi Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szilágyi Róbertné - Marcsi Otthon Centrum - Pécs - Király utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY