Eladó lakás Pécs, Köztársaság tér 141 nm
Eladó lakás Pécs, Köztársaság tér 141 nm
Eladó lakás Pécs, Köztársaság tér 141 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7875477
Referenciaszám: LK024497
Frissítve: 20 napja

Pécs eladó téglalakás 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
566 667 Ft/m²
141 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pécs belvárosában egyedülálló lehetőség várja Önt! Eladásra kínálunk egy első emeleti, 141 nm alapterületű, 2 önálló ingatlanból álló, déli fekvésű, parkra néző, világos, nagypolgári lakást.Az ingatlan átgondolt, nagyvonalú belső terekkel került kialakításra, alapterületét két jogilag önálló lakás összenyitásából kapta meg. Jelenleg egy számviteli és szakértői feladatokat ellátó cégcsoport irodájaként funkcionál. Rengeteg lehetőség rejlik benne. Pár perces sétával elérhetőek a városközpont helyszínei, legyen szó akár az Árkád bevásárlóközpontról, a Széchényi térről vagy a Vásárcsarnokról, mégis nagyszerűen megközelíthető a társasház, és mindig van parkolóhely is az utcán.Pécs belvárosának szívében található az ingatlan, annak minden előnyével, de mégis csendes és nyugodt környezetben. Igényesen rendezett és parkosított tér szomszédjában áll, ablakai a térre néznek. 1-2 perces sétatávolságra található bevásárlási lehetőség, patika, játszótér, iskola, kávézó.A látványtervek egy családos polgári lakás elrendezését mutatják be, de lehetőség van a kétlakásos elrendezés visszaalakítására, vagy az iroda funkció megtartására is.Az ingatlanban jelenleg egy nagyteljesítményű Viessmann gázkazán biztosítja a meleget, helységenként szabályozhatóan, de elő van készítve teljes- illetve kiegészítő hőszivattyús elektromos fűtés beépítésére is. Az ingatlanhoz tartozik egy 10,85 m2 és egy 3,15 m2 méretű, kizárólagos használatú alagsori tároló. A társasház igényesen körülkerített első és hátsó kerttel rendelkezik, amit a lakók szabadon használhatnak. Fedett kerti pihenőhely is ki van alakítva.Fontos megjegyezni, hogy a hirdetésben szereplő látványképek csak segítségül szolgálnak a vevőnek, és nem tükrözik az ingatlan jelenlegi kialakítását.Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget Pécs belvárosában! Keressen minket még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt az ingatlant, és még több információt szerezhessen róla.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
150
Erkély:
2,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Noémi Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 221 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Noémi Duna House - Pécs, Pécs Pláza Az iroda összes hirdetése
+36 20 221 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY