Eladó lakás Pásztó 324 nm
Eladó lakás Pásztó 324 nm
Eladó lakás Pásztó 324 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7931234
Referenciaszám: 702600237
Frissítve: 21 napja

Pásztó eladó téglalakás: 30 millió Ft

30 millió Ft
92 593 Ft/m²
324 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 87 068 Ft
Második évtől
118 822 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Építkezők, befektetők , vállalkozók figyelmébe!! Eladó Nógrád megyében a Mátra lábánál , Galyatetőtől 20 percre, Mátraszentistvántól 10 percre  Pásztón /Hasznos/, 1787 nm-es fantasztikus panorámával rendelkező telek, építési tervrajzzal együtt. A telken 324 nm-es alap - lábazat található, amely térhálózat szerelőbetonból készült, alatta 60 nm-es pince lett kialakítva.  A vízvezeték kiépítésre került, és a csatornabekötési kiállások is megvannak.  Közművek a telek előtt megtalálhatók.  Lakás, lakások, garzon lakások, intézmények, rendezvényház , stb. kialakítására, üzemcsarnok építésére is megfelelő. A telken található még letakart , az időjárási viszonyoktól védett , legalább 120 nm megépítésére elegendő 30 cm-es Ytong falazó tégla, válaszfal tégla, ami  már a mai árak mellett figyelemre méltó.  A telek közvetlen a főútról nyílik, és hátul is bejárata van.  Közvetlen közelében szabadidő központ épül.( műfüves pálya, teniszpálya, stb.) , valamint az egész évben csordogáló kövicses -patak folyik.  Gyermekeknek kiváló gyermekkort biztosító hely.  Pásztó város infrastruktúrája kiváló. A kedvező természeti és földrajzi adottságok, a Mátra és Hollókő közelségének köszönhetően Pásztó kiemelt turisztikai és gazdasági központ Nógrád szívében. Kitűnő befektetés egy dinamikusan fejlődő városban. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Répás Ágnes Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY