Eladó lakás Pápa 79 nm
Eladó lakás Pápa 79 nm
Eladó lakás Pápa 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7921544
Referenciaszám: M261581-4524940
Frissítve: ma

Pápa eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
315 190 Ft/m²
79 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 82 m2-es lakás saját garázzsal és udvarral. Eladásra kínálok Pápa Erzsébetvárosi részén egy 82 m2 nagyságú, 3 szobás, felújítandó téglalakást. Az ingatlan egy 8 lakásos társasház első emeletén található egy békés lakóközösségben. Az elosztása magában foglal 3 hálószobát, előszobát, konyhát, közlekedőt, fürdőszobát és egy külön illemhelyiséget. Ezen kívül a lakáshoz tartozik egy 20 m2-es, betonaljzatos garázs, kerítéssel elkerített udvar, 15 m2-es pince és egy külön zárható padlástér. Fűtése gázkazánnal megoldott, ami radiátoros hőleadokkal biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Emellett a tágasabb szobában egy kiváló cserépkályha is rendelkezésre áll, mint alternatív fűtési opció. Nyílászárók hagyományos dupla fa ablakok. A társasház kiváló statikai és szerkezeti állapotban van. Magas lábazata miatt vizesedés jelei nem tapasztalható rajt. 2021-ben a komplett tető-tartószerkezete lecserélésre került, ami még stabilabbá és impozánsabbá tette a társasház megjelenését. A közös költség mértéke 12000 Forint. A lakótömb teljes mértékben körbe van kerítve, ami 2 oldalról megközelíthető. Közvetlen a társasház előtt díjmentes a parkolás. A lakás jelenlegi állapota felújítandó, ugyanakkor méretei és adottságai révén remek lakhatási lehetőséget kínál mind kis, mind nagycsaládosoknak. Az OTP Ingatlanpont teljes körű szolgáltatással áll a vevők rendelkezésére, hogy könnyedén lebonyolíthassák ingatlanügyleteiket. Kínálatunkban szereplő ingatlanokhoz kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk, amely segít az ingatlan finanszírozásában. Az adásvételi szerződés megkötése során lehetőség van megbízható ügyvédi közreműködésre, amely biztosítja az ügylet jogi hátterét. Emellett segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézésében is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1910
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Huiber György OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 080 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY