Eladó lakás Paks 105 nm
Eladó lakás Paks 105 nm
Eladó lakás Paks 105 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7918408
Referenciaszám: LK092448
Frissítve: 17 napja

Paks eladó téglalakás 3 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
303 810 Ft/m²
105 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 582 Ft
Második évtől
126 347 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakás abszolút a belvárosban!  Innen gyalogosan is minden pár perc alatt elérhető. A lakás 105 nm. Jelenlegi elosztásában a következő helyiségekből áll: hall, konyha étkezővel,  3  tágas szoba, valamint kamra és fürdő.Falazata tégla, egyik oldalán vályog. Eme vastag falaknak  köszönhetően rendkívül jó hőtartása van a lakásnak. (télen meleg,nyáron hűvös)A fűtéséről egy központi gázkazán gondoskodik, a szobákban radiátor található. Melegvíz ellátását bojler biztosítja.Nagyot lehet gondolni és álmodni, hiszen nagy belmagasságának köszönhetően csodás és hangulatos galériát lehet kialakítani, ami kis alvó kuckót biztosíthat akár a gyermekeknek, akár  a család nagyjai számára.Ez egy lakás, de ideális, hiszen csak 2 szomszéddal rendelkezik. A közelben iskola, óvoda, minden üzlet elérhető gyalogosan.A lakáshoz tartozik egy saját udvarrész is, illetve egy különálló melléképület is alkalmas lehet akár egy kis belvárosi üzlet kialakítására, mivel konvektoros fűtés gondoskodik melegéről, avagy a háztartási gépeink tárolására. A  melléképület szigetelt, és új műanyag nyílászárókkal rendelkezik.Ne habozzon, hívjon, hogy megmutassam a lakást! Hívjon a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY