Eladó lakás Nyíregyháza 82 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 82 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 82 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7939001
Feltöltve: 3 hónapja

Nyíregyháza eladó téglalakás 3 szobás: 45,9 millió Ft

45,9 millió Ft
559 756 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 214 Ft
Második évtől
181 797 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakás 62 m2+ garázs 20 m2 +kert 40 m2 ???????????? Hímesben a Városmajor utcán fiatalos, egyetemhez, belvároshoz közeli lakás, garázzsal és pihenőkerttel eladó, akar családok részére de befektetésnek is kiváló! ???? Városmajor utcán kínálom megvételre a 62 nm -es 2 szoba+ nappali 2017- ben teljes körűen felújított 2.Emeleti lakásunkat! a szobák parkettasak a többi helyiség járólappal burkolatak. a fűtése egyedi mérőórával rendelkező gázfűtés. a nappaliban található egy hűtő fűtő klíma mely akár mobiltelefonról is működtethető valamint rejtett led világítás! Jó elosztású: -2 szoba - nappali - konyha - fürdőszoba - Wc Az ingatlan tartozéka a beépített nagyon szép gépesített konyhabútor ( mosogatógép, gáztűzhely, villanysütő, páraelszívó) A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek! Az ingatlanhoz tartozik egy saját 40 mm - es pihenőkert filagóriával, szalonnasütővel, fúrt kúttal mely közvetlenül a 20 nm- es garazson keresztül közelíthető meg! Saját pince és elő kert is tartozik az ingatlanhoz! a közelben minden megtalálható óvoda, iskola, buszmegálló, bolt és a belváros is pár perc sétával elérhető!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
kertkapcsolatos
erkély
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Schöck Diána
+36 30 414 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Schöck Diána
+36 30 414 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY