Eladó lakás Nyíregyháza 53 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 53 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 53 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7761372
Referenciaszám: 301026
Frissítve: 19 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
658 491 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyházán az OBI közelében eladó téglaépítésű zárt udvaros társasház 2. emeletén egy különleges kialakítású belső szintes, amerikai konyha – nappalis + 2 szobás lakás. HELY: Nyíregyháza – Belváros MÉRET: 53 m2 FŰTÉS: gázcirkó radiátorokkal + klímás hűtés-fűtés EMELET: 2. emelet 2 emeletes társasházban – lift nincs AZ INGATLAN FELÉPÍTÉSE: téglaépítésű társasház, 2004-es építés. HELYISÉGEK: A földszinten található amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba WC-vel. Az emeleti részen közlekedő és egy szép tágas szoba. EGYÉB: A vételár tartalmazza a lakásban található beépített bútorokat, konyhaszekrényt gépekkel. A többi bútorzat megegyezés tárgyát képezi. A lakásnak rendkívül alacsony a fenntartási költsége, hisz a gázszámla 5800 Ft/hó általány. EXTRÁK: A lépcsőházba belépve olyan érzése támad az embernek, mintha egy szálloda folyosóján lenne. A földszinten pedig a lakóknak wellness részleg került kialakításra úszómedencével, jakuzzival és szaunával! Közelben megtalálható Penny, MediaMarkt, OBI, Interspar, Aldi, Rosmann, s a Bujtosi tó is gyalogosan 5 perc. Az ingatlan megvásárlásához, igénybe vehető CSOK, kamattámogatott hitel, de akár Babaváró támogatás is. Független közvetítőként 12 bank ajánlata közül segítünk megtalálni a legkedvezőbb lehetőséget, vállaljuk a teljes körű ügyintézést díjmentesen, s ráadásul ügyfeleink egyedi kedvezményeket is kaphatnak a pénzintézeteknél. Keressen bizalommal, ha szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant vagy bármilyen egyéb információra van szüksége!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
BB (2016-2023-as besorolás)
összkomfortos
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GoldLine Ingatlaniroda GoldLine Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 365 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY