Eladó lakás Nemti 69 nm
Eladó lakás Nemti 69 nm
Eladó lakás Nemti 69 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7998897
Referenciaszám: 702600328
Frissítve: 16 napja

Nemti eladó téglalakás: 12 millió Ft

12 millió Ft
173 913 Ft/m²
69 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 827 Ft
Második évtől
47 529 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád Vármegyén belül Nemti településén, a fő úton található 1439 nm telken elhelyezkedő, 69 nm-es vályogból készült családi házat. Az ingatlanban előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba-wc található. Előszoba, konyha, fürdőszobában a padlózatot kő borítja, a szobákban hajópadlóval borított, falak festettek, nyílászárók anyaga fa, a tetőt cserép borítja. A lakásban a vezetékes víz nem került bevezetésre, a telken található kútból hidrofol rendszeren keresztül juthatunk vízhez. Gáz ellátás sincs az ingatlanban, gázcsonk az utcában, szennyvíz hálózat telken belül található csak rá kell kapcsolódni. Ipari áram bevezetésre került. Az otthon melegét hőtárolós kályha biztosítja, meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik. Telken található 2 garázs amiből az egyik szerelő aknával kialakított, egy helyiséges nyári konyha mely kályhával fűthető, gazdasági épületek. Az épület alatt 2 pince. Ajánlom az ingatlant mindazoknak akik a város zajától távolabb nyugodt környezetben szeretnék élni mindennapjaikat. Panorámás kilátás közvetlenül a Mátrára. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott telefonszámon. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hétfőtől Péntekig 9- 17 óráig. 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
ipari áram
komfortos
garázs
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY