Eladó lakás Nagykovácsi 60 nm
Eladó lakás Nagykovácsi 60 nm
Eladó lakás Nagykovácsi 60 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7814328
Referenciaszám: H470745
Frissítve: 16 napja

Nagykovácsi eladó téglalakás 2 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
1 200 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Nagykovácsiban, a központban egy csendes, kertkapcsolatos, nagy teraszos, 60 nm-es (tulajdoni lap szerint 59nm) , 2 szobás, újszerű lakást. A terasz 12 nm, mely előtt lévő kertész a társasházhoz tartozik, de elhelyezkedését tekintve más azt nem használja. Igy azt jelenlegi lakója szépen beültette, gondozza. Az ingatlaín iroda besorolású, de jelenleg lakásként funkcionál. Bérlők lakják, akik szívesen maradnának, ha új tulajdonosa esetleg befektetési célból szeretne lakást vásárolni. Ingatlan jellemzők: - 59 nm, 2 szoba - ÉK-i tájolás, - földszinti, - 12 nm terasz, előtte kis kert virágokkal, - újszerű állapot, - gépesített konyhabútor, - tágas, ablakos fürdőszoba zuhanykabinnal + wc és bide, - gázcirkó fűtés, - műanyag nyílászárók, - közös ktg 14 eFt, - külön mérőórák ( víz, villany, gáz), - 1 teremgarázshely és egy nyitott beálló (vételár tartalmazza), - 1 kültéri beállóhely Lakóház: A 7 lakásos lakóház 1986-ban épült, melyet 2012-ben átépítettek. A ház a közúttól beljebb fekszik, így igen csendes. A lakóközösség kultúrált, barátságos és összetartó. Környezet: Tömegközlekedést tekintve 200 méteren belül található a 63-as busz megállója, mellynek végállomása Hűvösvölgy, A környéken megtalálható több iskola, óvoda és bölcsöde is. Autóval 3 perc az American International School. Infrastruktúra szempontjából a település rengeteget fejlődött az elmúlt években, ennek egyik eredménye a Linum udvar létrejötte, mely széleskörű bevásárlási lehetőséget valamint egyéb szolgáltatásokat kínál a környéken élőknek. A település számtalan kirándulóhely kiindulópontja, illetve a Budai Tájvédelmi körzetben további remek túraútvonalak is elérhetőek. A házban elérhető még egy hasonló (tükörkép) paraméterű ingatlan, mely úgyszintén kertkapcsolatos, teraszos (21 nm) ugyanezen áron! H470741 Jöjjön és helyezze magát kényelembe új otthonában! Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Szilvia Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Király Szilvia Otthon Centrum - III. kerület - Óbuda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY