Eladó lakás Mosonmagyaróvár 103 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 103 nm
Eladó lakás Mosonmagyaróvár 103 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8062903
Referenciaszám: 170701281
Frissítve: 11 napja

Mosonmagyaróvár eladó téglalakás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
465 049 Ft/m²
103 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 018 Ft
Második évtől
189 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha tágas, modern felúíjított lakást keres Mosonmagyaróvár Belvárosi részén, akkor nem is szükséges tovább nézelődni, ez a lakás a TÖKÉLETES választás.  Ár/érték arányban is jó pozicíóban van a mosonmagyaróvári lakáspiacon, hisz fele ekkora lakásokat árulnak most ennyiért. Sőt kialakítása és elhelyezkedése miatt javasolt irodának, fogászati vagy szakorvosi rendelőnek is egyaránt.    103 nm-es tágas terekkel rendelkező lakás helyiségeit tekintve áll 3 nagy , 20 nm feletti szobából, konyha és étkező, egy háztartási helység , fürdő és külön mellékhelyiség. 2021-ben teljes felújításon esett át. Villany- és vízvezetékcsere, új fűtőtestek, új burkolatok, modern bútorzat kapott helyett.  Fűtése villanyfűtés mutatós villanypanelekkel és egy hűtő-fűtő klíma is került beépítésre ami a kényelmet szolgálja még.    A lakáshoz tartozik a pincében 2 tároló is, ami saját. Parkolás közterületen megoldott, akár éves bérleti lehetőséggel. Belső udvarra néző külső folyosó helyettesíti az erkélyt, de ettől olyan hangulatos.    Hívjon mielőbb megtekintés miatt. Akár CSOK kihasználásának a lehetősége ennél a lakásnál, érdemes még most belevágni. Még van egy kis időnk a támogatásokat is igényelni.   

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Nikoletta Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Nikoletta Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 70 773 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY