Eladó lakás Miskolc 31 nm
Eladó lakás Miskolc 31 nm
Eladó lakás Miskolc 31 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8083842
Referenciaszám: M272305-4627580
Frissítve: ma

Miskolc eladó téglalakás 1 szobás: 21,99 millió Ft

21,99 millió Ft
709 355 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 821 Ft
Második évtől
87 096 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolc, Dél-Kiliánban figyelemre méltó, 2023-ban teljeskörűen és igényesen felújított 31m2-es, egy szobás, első emeleti otthon eladó. A szobában egy hatalmas méretű gardróbszekrény is helyet kapott. A minden évben kétszer (tavasz-ősz ) tisztított és fertőtlenített hűtő-fűtő klíma teszi kellemessé a lakásban tartózkodást: a nyári forróságot éppúgy, mint a hűvös, őszi napokat. A klíma néhány perc alatt ideális hőmérsékletet teremt, és szinte el is felejthetjük azt, hogy otthonunk fűtésére egy kombi gázkazán (szintén 2023-ban átvizsgált, rendszeresen karbantartott) is a rendelkezésünkre áll. A konyhában levő, legmodernebb hajlítható kifolyó szárú Mofém csaptelepek annyira újak, hogy még gyári garancia van a termékekre. Nagy méretű közös pince, zárt kocsibeálló (elektromos kapuval), nem mellesleg játszótér is megtalálható ebben a kellemes lakóközöséggel rendelkező társasházban. Amennyiben Ön tulajdonosa szeretne lenni ennek a kivételes ingatlannak, nincs más dolga, minthogy a hirdetésben lévő telefonszámon időpontegyeztetés céljából felhív. Minden kedves érdeklődő rendelkezésére állok reggeltől késő estig, hétköznap és hétvégén egyaránt. (Hétfőtől-vasárnapig, reggel 8.00 órától, este 20.00 óráig). OTP banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási kérdésekben is állunk rendelkezésére, nagyon kedvezményes konstrukciókkal. Hívásban: M272305 referencia számra hivatkozzon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konc Richárd OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 597 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Konc Richárd OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 70 597 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY