Eladó lakás Miskolc, Tampere 60 nm
Eladó lakás Miskolc, Tampere 60 nm
Eladó lakás Miskolc, Tampere 60 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8044481
Feltöltve: 1 hónapja

Miskolc eladó téglalakás 2 szobás: 31,5 millió Ft

31,5 millió Ft
525 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 421 Ft
Második évtől
124 763 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Miskolc Tampere városrész, Mikes Kelemen utcában, téglaépítésű társasházban 1.emeleti tehermentes lakásunkat. A társasház bekerített, zárt, parkosított udvarral rendelkezik, ahová a bejutást elektromos kapuk biztosítják. Az udvaron és az utcán ingyenes parkolás biztosított a ház lakóinak. A ház lakóközössége rendkívül jó. Buszmegálló 50 méterre található. Miskolc Centrumtól gyalogosan 15 perc séta, autóval kb. 3 perc. A város egyik legkívánatosabb környékén, zöld övezetben található, mégis mindenhez közeli lakás. Az ingatlan alapterülete 60 nm, rendkívül jó elosztással, amely jelenleg 2 szoba; konyha; étkező; folyosó; spájz; fürdő; külön WC és gardrobe-ot foglal magába. A fűtése konvektoros, nyílászárói műanyagra lettek cserélve, amelyeken redőnyök és szúnyogháló található. Biztonsági bejárati ajtóval van szerelve a lakás. A szobák padlózata parketta, a többi helység hidegburkolattal fedett. A szobák ablakai utcára nézők, a konyha a belső zárt udvarra néz. Az ingatlan igények szerint felújítandó, viszont jelenlegi állapotában is lakható. A lakás felújítás tekintetében nagyon sok lehetőséget rejt magában, mivel a belső válaszfalak igény szerint mozgathatók. A jövőbeli tulajdonos teljes egészében saját ízlésére alakíthatja. Olcsón fenntartható, rendkívül takarékos modern lakás alakítható belőle. A lakáshoz zárt pince tartozik ,amely kb. 4 nm. Ingatlanosok segítségét nem kérem. Köszönöm!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
E
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
étkező
gardrób
erkély
pince
bútorozatlan
alacsony közös költség
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 299 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 299 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY