Eladó lakás Miskolc, Selyemrét, Baross Gábor 50 nm
Eladó lakás Miskolc, Selyemrét, Baross Gábor 50 nm
Eladó lakás Miskolc, Selyemrét, Baross Gábor 50 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7828240
Referenciaszám: 205703495
Frissítve: 16 napja

Miskolc eladó téglalakás 2 szobás: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
250 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 278 Ft
Második évtől
49 509 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ezt a Baross Gábor úti, 50 m2-es, első emeleti, 2 szobás lakást ajánlom pároknak és befektetésre egyaránt, közkedvelt és frekventált elhelyezkedése miatt.   Az ingatlan felújítandó állapotú, aminek nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének megfelelően alakíthatja ki álmai otthonát. Mindkét világos szobája sok variációt rejt magában. Fiatal párok egy vendégváró nappali mellett egy hangulatos hálószobát rendezhetnek be maguknak. A konyha és a nappali átjárható. A fürdőszoba zuhanyzós és külön helységben található mellékhelyiség. A konyha ideális méretű, könnyen elfér itt az új konyhabútor, a háziasszonynak elegendő helye marad az étkező asztal.   Adott még az ingatlanhoz egy egyéni udvarrész, mely 35m2. A lakás melegét konvektor, a melegvizet villanybojler biztosítja.   Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, étterem, bevásárlási, szórakozási lehetőségek karnyújtásra vannak. Nyáron 1 perc séta után a városi strandon találjuk magunkat és a vasút állomásig sem több idő, mint 3 perc. Közlekedés szempontjából szintén nagyon jó választás, hiszen a közelben található a busz és a villamosmegálló is.   Ha kivételes áron szeretne lakást vásárolni, akkor hívjon minél előbb, mert könnyen lemaradhat róla! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához a banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!    

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY