Eladó lakás Martonvásár 57 nm
Eladó lakás Martonvásár 57 nm
Eladó lakás Martonvásár 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8018285
Referenciaszám: LK015745-4600006
Frissítve: ma

Martonvásár eladó téglalakás 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
736 842 Ft/m²
57 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 895 Ft
Második évtől
166 350 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Martonvásár csendes, lakóparki övezetében eladó egy 4 lakásos társasház első emeletén található, 57 nm-es, nagy erkélyes, átlagos állapotú lakás. Az ingatlanhoz tatozik egy kb. 220 nm-es telekrész. A lakóközösség jó, a lépcsőház és az ingatlan környezete tiszta, rendezett. Parkolni az épület előtt lehet.A társasház 2006-ban épült az akkori kornak megfelelő minőségű anyagokból.Főbb jellemzők:- Beton alapozás, Ytong 30-as tégla falazattal.- Fa födémes, szigeteléssel és gipszkarton burkolással. - A tető Tondach hornyolt kerámia tetőcserép burkolást kapott.- Önálló fűtéssel, saját gázórával rendelkezik. A melegvizet is ez a kombi cirkó gázkazán biztosítja.- Önálló víz és villanyóra.- 32 Amper áll rendelkezésre, réz vezetékekkel, elosztókkal.- A nyílászárók műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval. A tetőtéri ablakok fából készültek.- A kellemes hőmérsékletről 3db inverteres klíma gondoskodik.Ez csak egy kis ízelítő, bővebb tájékoztatásért, személyes megtekintésért kérem keressen!Ha szeretne egy jó közösségben élni, szeretne egy kényelmes lakást, akkor ez a jó választás! Jöjjön nézze meg és újítsa fel saját ízlése szerint!Iskola, óvoda, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek pár perces sétával elérhetőek!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frebrich Szilvia Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 862 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Frebrich Szilvia Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 862 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY