Eladó lakás Martonvásár 72 nm
Eladó lakás Martonvásár 72 nm
Eladó lakás Martonvásár 72 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7793419
Feltöltve: 9 hónapja

Martonvásár eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 37,6 millió Ft

37,6 millió Ft
522 222 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 125 Ft
Második évtől
148 923 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Martonvásár külterületèn csendes helyen -belterületbe vontan- egy 72 nm-es földszinti téglaépítésű társasházi lakás nyitott, majd onnan zárt terasszal, mely igény esetén átalakítható, beépíthető. Elöl az utca felé parkosított kert tartozik garázzsal, az udvar felé hátul szintén parkosított kert tartozik. a lakás alacsony fenntartási költségű. a lakás korábban felújításra került, nyílászárók cseréje részben megtörtént műanyag ajtóra és ablakra, tetőgerendák, lècek cseréje is megtörtént. a konyhával összenyitott étkezőből nyíló nappaliban -mely 19,2 nm- kandalló biztosítja a fűtést, a lakás teljesen befűthető. a vegyestüzelésű kazán bekötésère is van lehetőség, kémény adott hozzá. a nappali az udvarra/kertre néz. a konyhából alacsony szinteltolással fentebb közlekedőbe jutunk, ahonnan fürdőszoba, spájz valamint egy 9,2 és egy 12 nm területű szoba nyílik. Fürdőszobában bojler adja a meleg vizet. a nappali, szobák padlószőnyegezettek. Az utcában internet, telefon hozzáférés beköthető. 7. Sz. Főúttól aszfaltozott úton közelíthető meg az ingatlan, helyi buszjárat biztosított, Martonvásár központja 3, Pest megyei Tárnok 5 km-re, Budapest 25 km-re található. Az ár irányár.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
kertkapcsolatos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Antunovits Mónika
+36 70 398 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Antunovits Mónika
+36 70 398 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY