Eladó lakás Kunszentmárton, csendes 39 nm
Eladó lakás Kunszentmárton, csendes 39 nm
Eladó lakás Kunszentmárton, csendes 39 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7952294
Referenciaszám: M266457
Frissítve: 18 napja

Kunszentmárton eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
192 308 Ft/m²
39 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye. Eladásra kínálunk, csak az OTP Ingatlanpont kínálatában egy kunszentmártoni lakást. Helyileg a Körös-parti városka szívében, a sétáló utcában található a 39 nm-es téglából készült nagypolgári típusú épület. Kiválló lehetőség befektetésre, folyamatosan kiadható, vagy irodának, rendelőnek is kialakítható. A felosztás remek, előszoba, 1 egész és egy félszoba, fürdőszoba, konyha került kialakításra. A szobák hajópadló borításúak ami felújítandó, a kádas fürdőszoba és előszoba járólappal burkolt. Az otthon melegéről konvektorok gondoskodnak. Az ingatlan helyi műemlékvédelmi épületnek lett minősítve, külsejének felújítása már tervben van. A Körös folyó 300 méterre nagyszerű horgászási lehetőségeket rejt. A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ 5 km-re található. Néhány éve az áram és a vízvezeték is ki lett cserélve az ingatlanban. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival CSOK és CSOK plusz lehetőségével vagy Babaváró hitel igénylésének ügyintézésével áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljeskörű jogi ügyintézés az adásvételnél. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY