Eladó lakás Körmend 70 nm
Eladó lakás Körmend 70 nm
Eladó lakás Körmend 70 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7220003
Referenciaszám: H442476
Feltöltve: 9 napja

Körmend eladó téglalakás 2 szobás: 24,95 millió Ft

24,95 millió Ft
356 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 411 Ft
Második évtől
98 820 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Körmenden a vasútállomásnál kínálok megvételre egy teljes körű felújítás alatt álló nettó 70,37 m2 alapterületű társasházi öröklakást a hozzá tartozó 20 m2 teraszrésszel. A lakásban 1 hálószoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba és WC, valamint kamra található. A lakás a tetőtérben legalább 20 m2-el bővíthető. A felújítás során régi villanyvezetékeket, az elektromos csövezést eltávolították, új bergman csöveket raktak be. Csatorna csövek gépészeti alapszerelése megtörtént. Belső falazat új felületképzést kapott, fa ajtókat és fa ablakokat felújították, ház külső homlokzata is fel lett újítva. A lakás nagy előnye, hogy új tulajdonosa saját ízlésének és elképzelésének megfelelően tudja a lakást burkolni, szerelvényezni, elektromos- vagy gáz fűtésrendszert kiépíteni, majd azt követően azonnal egy teljesen új, igényesen felújított lakásba költözhet be. A társasházhoz tartozik egy zárt belső 574 m2 udvar. A lakás csendes, nyugodt utcában van, közvetlenül mellette található vasútállomás, buszmegálló, általános iskola. Előnyös vásárlási lehetőség családok számára, vagy befektetési célra. Komoly érdeklődőnél lehetőség van a lakás mellé a társasház pincerészét, tetőterét is egyben kedvező csomagban megvásárolni. Irodánk országos kínálattal áll ügyfelei rendelkezésére. Akár eladásról, akár vételről, befektetésről, bérlésről legyen szó. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget. További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Őszy Andrea Otthon Centrum - Körmend Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY