Eladó lakás Komárom, Szőny 42 nm
Eladó lakás Komárom, Szőny 42 nm
Eladó lakás Komárom, Szőny 42 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7997751
Referenciaszám: fortresssmarthome@gmail.com
Feltöltve: 1 hónapja

Komárom eladó téglalakás 2 szobás: 25,54 millió Ft

25,54 millió Ft
608 000 Ft/m²
42 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 112 Ft
Második évtől
101 141 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm Engedje meg hogy, bemutassam Komárom város legjobb ingatlan befektetési lehetőségét amelyhez most még időben a legkedvezőbb áron juthat. A beruházó kellemes hangulatú, modern megjelenésű, nagy volumenű ingatlan beruházási projektet valósít meg " Komáromban " az egykori Dobi István Gyermekváros helyén a közel 31 ezer négyzetméteres területen. A projekt megálmodásakor arra törekedtek, hogy az épületek és az zöldterület harmonikus egységet alkossanak. Figyelem! A tervezés során meghatározó szempont volt a kivitelező részéről, hogy egy sokak által áhított, hatalmas zöld területekkel ellátott, álomszerű lakó környezetet hozzon létre! Az épület modern építési stílusa és annak formai megjelenése illetve a fűtés technológiák alkalmazása, valamint a megújuló energia felhasználás feltételeinek megteremtése is kialakításra kerül. A Lakópark eladó ingatlanjai: - Lakás nagyságok: 30-53 Nm - Lakások kivitele: 1 szobás garzon és nappali + 1 hálószobás méretben - Társasház kialakítások: 1 db egy emeletes 9 lakásos 2 db 3 emeletes 31 és 33 lakásos 2 db földszintes/kertkapcsolatos ( 2 x 8 lakásos ) - Az ingatlan magas fűtéskész állapotban kerül átadásra, ami azt jelenti, hogy az ingatlan belső burkolatának ( csempe, járólap, laminált parketta, szaniter eszközök) a kivitelezése az új tulajdonosra vár. A lakópark Komárom város szívében egy igazán közkedvelt lakó környezetben , mindenhez is közel, ezalatt értem a neves bevásárló egységeket, továbbá általános és felső fokú közoktatási intézményeket. Pár perc távolságra található a híres Termál fürdő is, amely nem csak a saját nemzetünk megbecsült fürdője, hanem nagyon sok külföldi is igénybe veszi áldásos hatását. Az ingatlan vételára megyei szinten a legkedvezőbb áron található! Ez a vételár 2024.03.31-ig elérhető, a megjelölt időntúli vásárlás esetén az ár emelkedni fog! Parkolóhely igény esetén opcionálisan vásárolható: Bruttó 1.2 M Ft áron!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2025
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
C
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villany
víz
csatorna
összkomfortos
saját parkoló
kertkapcsolatos
amerikai konyha
kamra
erkély
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Relax Home Relax Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Relax Home Relax Home Az iroda összes hirdetése
+36 70 905 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY