Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7911523
Feltöltve: 5 hónapja

Kaposvár eladó téglalakás 4 szobás: 55,3 millió Ft

55,3 millió Ft
635 632 Ft/m²
87 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 160 495 Ft
Második évtől
219 028 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó Kaposváron, az Arany János téren hat lakásos társasház 2. emeletén egy 87 m2-es, szigetelt, cirkó fűtéses, klimatizált tégla lakás, amely 2021-ben teljes felújításon esett át, ami érintette a villany, a víz és a fűtés hálózatot, burkolatokat, konyhát. A lakás jellemzői: - helyiségek: előszoba, spájz, konyha, étkező, nappali, közlekedő, 3 db szoba, fürdőszoba, wc, erkély, - a konyha-étkező-nappali egy légtérben helyezkedik el, közel 40 m2-en, amely családi élet központi helyszíne lehet, - a lakás tágas, napfényes (a nappali és két szoba keleti tájolású, az étkező és a konyha nyugati, egy szoba és a fürdőszoba északi), - a konyha gépesített: Mann páraelszívó, Electrolux elektromos főzőlap, Bosch 12 terítékes beépített mosogatógép, Bosch beépített sütő és Gorenje beépített mikróhullámú sütő, - mindhárom szoba külön, a közlekedőről nyílik, - a fűtésről és a meleg vízről Ariston gázkazán gondoskodik, - nyílászárók minőségi, fa nyílászárók, - a lakás nagy részében vízhatlan Vinyl padló található, kivétel ez alól a fürdőszoba és a wc, ami hidegburkolattal ellátott, - minőségi hidegburkolatok és szaniterek (Grohe, Mofém csaptelepek, Ravak kád, Grohe wc tartály, gránit mosogató) kerültek beépítésre, - a közlekedő mindkét oldalán nagyméretű beépített gardróbszekrény lett kialakítva, - közös tároló és a társasház mellett elhelyezkedő elektromos kapuval ellátott garázs is tartozik a lakáshoz, mely a vételár részét képezi, - a lakás alacsony rezsivel fenntartható. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek, köszönöm.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 440 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 440 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY