Eladó lakás Hatvan 63 nm
Eladó lakás Hatvan 63 nm
Eladó lakás Hatvan 63 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8081555
Referenciaszám: LK058918
Frissítve: 18 napja

Hatvan eladó téglalakás 3+1 fél szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
839 683 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 529 Ft
Második évtől
209 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HATVANI 63 m2-es, ERKÉLYES LAKÁS KOCSIBEÁLLÓVAL ÉS (opcionálisan megvásárolható) GARÁZZSALHatvan központjának szélén eladó egy igazán csendes, 2. emeleti, 63 m2-es, jó állapotú 2 + 2 félszobás (jelenleg 2+1 szobás) lakás, egy újszerű liftes házban.A nappaliból és az egyik hálószobából kijárás nyílik a tágas erkélyre. A lakás napfényes, minden szobában nagy ablakok engedik be a fényt.A konyhából egy spájz nyílik, mely kellemesen hűvös a tárolt élelmiszereknek és még egy hűtőszekrény, illetve takarítóeszközök is elférnek benne.A lakás jól alakítható:Igény szerint a konyha-spájz közti fal bontható, így nagyobb konyhát kaphatunk.A második szoba könnyen 2 félszobává alakítható. A 2 ajtónak, az ablakok- és a radiátorok elhelyezkedésének köszönhetően, csak egy gipszkarton falra van szükség hozzá.A lakáshoz egy garázs is megvásárolható!A Duna House teljes kínálata egy helyen!Ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése.Ingyenes értékbecslés és tanácsadás, hitelügyintézés,energetikus biztosítása, megbízható ingatlanos szakjogász.Készen áll a lakásvásárlásra? Vagy még pénzügyi tanácsadásra lenne szüksége? Szeretné megtekinteni az ingatlant? Keressen bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boes Nikoletta Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 936 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boes Nikoletta Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 936 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY