Eladó lakás Gyula 48 nm
Eladó lakás Gyula 48 nm
Eladó lakás Gyula 48 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7872955
Referenciaszám: 718533
Frissítve: 18 napja

Gyula eladó téglalakás 2 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
581 250 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 80 973 Ft
Második évtől
110 504 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyula belvárosában, a legnépszerűbb helyen, a Damjanich utcában eladóvá vált egy 48 nm alapterületű társasházi lakás. Az ingatlan tégla falazatú, beton sávalappal rendelkezik. A lakásban két szoba, egy konyha, kamra és fürdőszoba került kialakításra. A lakás felújítandó állapotú, redőnyözött fa nyílászárókkal rendelkezik. Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvíz villanybojlerről megoldott. A lakás napfényes, alacsony rezsivel fenntartható. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen a közelben minden van, élelmiszerbolt, iskola, óvoda, de a buszpályaudvar és a kórház is 2 perc sétával elérhető. A lakás előtt a parkolás bérlettel, alacsony költséggel megoldható. A társasházban 3 lakás van, mindhárom teljesen különálló, a kertrész közös használatban van. Ehhez a lakáshoz tartozik egy saját tároló és fedett szín is. Tökéletes elhelyezkedésének köszönhetően kitűnő választás befektetőknek, fiataloknak és időseknek egyaránt. Kis ráfordítással tökéletes otthon varázsolható belőle, de orvosi rendelőnek és üzlethelyiségnek is praktikus választás! Hívjon mielőbb és egyeztessünk időpontot a megtekintésre!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
D
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Folczné Szentléleki Enikő Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 392 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY