Eladó lakás Győr, Sziget 81 nm
Eladó lakás Győr, Sziget 81 nm
Eladó lakás Győr, Sziget 81 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8096193
Referenciaszám: 165902174
Feltöltve: 10 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
802 469 Ft/m²
81 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Szigeti városrészében - a Bercsényi liget tőszomszédságában ELADÓ egy tágas-kényelmes tégla lakás!   Kiváló lokáció, kis létszámú lakóközösség, élhető méretű - praktikus elosztású lakás ! KELLEMES OTTHON!  Kell ennél több?  IGEN!  Jó befektetés! IGEN! Ezt ajánlom most Önnek.   Az első szinten elhelyezett OTTHON elrendezése: világos étkező konyha nagyméretű nappali gardrób helyiség 2 db hálószoba világos fürdőszoba külön wc csodás-privát TERASZ    A kb. 5 éves épület 30-as tégla falazattal+szigeteléssel, saját kombi gázkazánnal, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal-Velux tetőtéri ablakokkal lett megépítve.   A konyhabútor fiatalos - nagyon szép - gépekkel felszerelt. A fürdőszoba kellemes, káddal és zuhany elhelyezési lehetőséggel. Nem utolsó sorban természetes szellőzéssel és fénnyel. A nappali tágas, ízléses, laminált padlóval bukolt. A két hálószoba megfelelő méretű. Tárolásra a pici gardrób is nagyon jól kihasználható.  És a terasz.... kiváncsi szemek elöl elzárt, tökéletes méretű!!   A társasház Győr rohamosan fejlődő városrészén épült fel, ahonnan gyalogos távolságra van az egyetem, a termálfürdő, az új uszoda, vagy akár a BELVÁROS. De ha a természetben szeretne sétálni vagy sportolni... ahhoz sem kell messze menni!    Saját otthonnak de akár befektetésnek is egy tökéletes megoldás lehet. Hívjon akár hétvégén is! Nézzük meg együtt ezt a szép lakást. Az ingatlan kizárólag irodánk ajánlatában elérhető.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és intézéssel segítjük álmai megvalósításában. Állami támogatások intézése. Jogi és energetikai háttér. Ügyintézés Atól Z-ig.      

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Terasz:
21,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
gardrób
terasz
internet
bútorozott
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Erika EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY