Eladó lakás Győr, Nádorváros 62 nm
Eladó lakás Győr, Nádorváros 62 nm
Eladó lakás Győr, Nádorváros 62 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8017346
Feltöltve: 1 hónapja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 37,8 millió Ft

37,8 millió Ft
609 677 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 705 Ft
Második évtől
149 715 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A lakás egy négy lakásos, egy emeletes társasház első emeletén helyezkedik el. Ez a 62 m2-es lakás két egymásba nyíló hatalmas szobából (19,8 illetve 22,2 m2) nagy konyhából (6,8 m2) előszobából (7,4 m2) és fürdőből (3,8 m2), valamint különálló WC-ből és egy spejzből (1-1 m2) áll. A belmagasság 2,8 m. Az Ön fantáziájára van bízva, hogy mit hoz ki ebből a lakásból! Átalakítaná a lakás eredeti felosztását? Megteheti! Nagy sarokkádat vagy zuhanykabint szeretne? A nagy fürdőszobában az is elfér! A fűtést és a melegvíz ellátást egyedi gázkazán biztosítja. Ha kandallót szeretne, kémény rendelkezésre áll. A lakás felújításából eddig elvégezve: a nyílászárók frissen cserélve lettek kétrétegű szigetelt műanyag ablakokra, valamint a teljes lakás frissen kifestve. A további felújítás már a saját ízlése alapján a jövendő tulajdonosra vár. A lakás Kelet - Nyugati fekvésű, az északi falrész külső hőszigeteléssel rendelkezik. Az utcára, és az udvarra néző ablakok reluxával, és szúnyoghálóval rendelkeznek. A lakáshoz tartozik az udvaron található épületben egy 5,6 m2-es saját zárt tároló, valamint egy 15 m2-es közös tároló negyed része is. Az udvari tárolók tetején egy közös használatú terasz lett kialakítva, mely kiválóan alkalmas a szabadban tartózkodásra, pihenésre, napozásra, vagy akár mosás után a ruhák szabadban történő szárítására. Ezen kívül a padlástérben is van 10-15 m2-nyi rakodási lehetőség. A cseréptető felújítása pár évvel ezelőtt Tondach tetőcserepekkel megtörtént. Az utcában a parkolás ingyenes. A négyes társasház lakóközössége barátságos, összetartó emberekből áll. A Bem tér 1 perc séta, ahol buszmegálló, patika, kisbolt is található. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, étterem 10 percen belül gyalogosan elérhető. A belváros gyalogosan is gyorsan megközelíthető. Az említett Bem tér kiváló kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket nyújt. Ajánlom fiataloknak és idősebbeknek egyaránt, mindenkinek, aki értékeli Nádorváros nyugalmát, és szeretne egy téglaépítésű lakást magáénak tudni. Nem utolsó sorban befektetésnek is kiváló a téglaépítés és az elhelyezkedése révén. A lakás tehermentes, magánszemély tulajdonosától, azonnal birtokba vehetően eladó. Tekintse meg a fotókat, ha felkeltette érdeklődését, időpont egyeztetést követően az ingatlan megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
EE (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
világos
kamra
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
bútorozatlan
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
reluxa
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 922 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 922 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY