Eladó lakás Győr, Nádorváros 135 nm
Eladó lakás Győr, Nádorváros 135 nm
Eladó lakás Győr, Nádorváros 135 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7975946
Referenciaszám: 165902143
Frissítve: 13 napja

Győr eladó téglalakás 3+2 fél szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
814 815 Ft/m²
135 m²
Alapterület
3+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr-Nádorváros csendes részén 4 szoba-nappalis tégla lakás, hatalmas terasszal és dupla garázzsal ELADÓ!! A 90-es években épült épületben kialakított 120 nm-es lakás 3 hálós, külön konyhás és impozáns nappali-terasz kapcsolattal, ami déli tájolású. A szobákban beépített szekrényeket helyeztek el, de ezen felül még egy gardróbot is van. Az étkező konyhához nagyobb méretű kamra kapcsolódik. A 8nm-es fürdő (zuhany, kád, wc) mellett külön wc is található.   Az egyedileg, asztalos által készített fa bútorok megállapodás szerint képezhetik az árat.  A déli tájolású fedett terasz/23nm/,  szinte megnöveli a lakótér területét.   A külön bejáratú helység (iroda-garzon lakás-rendelő) a lépcsőházból elérhető. VAGY egyetlen ajtó elhelyezésével a lakás közvetlen részévé lehet tenni. Itt is találunk egy fürdőt (zuhany, mosdó,wc), ez a rész kb.15 nm. Mindkét garázs az utcáról megközelíthető /egymás mögött/, de gyalogosan a kertből is bejuthatunk.     A fűtéséről saját kombi-gázkazán gondoskodik padlófűtéssel.  A külső fa nyílászárók hőszigeteltek, a belsők egyedileg készítettek szintén fából. Az egész lakás harmonikus egységet képez. A gondozott udvaron fák alatt, padokon üldögélve kikapcsolódhat. Ide jó érzés lesz hazatérni.   Közelben parkok találhatók, ahol pihenni és sportolni is lehet. Autóbusz és vasútállomás pár perc sétával elérhető. De ha a BELVÁROS a cél, innen azt is könnyedén eléri.    Jöjjön, nézzük meg együtt ezt a kellemes otthont.  Hívjon!! Akár hétvégén is.   Irodánkban bankfüggetlen hitel tanácsadással és ügyintézéssel segítjük álmai megvalósításában. CSOK, állami támogatások intézése.  Energetikai és jogi háttér.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
23 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
erkély
bútorozott
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Vendel EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Vendel EraLak Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Telefonszám nem elérhető

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY