Eladó lakás Győr, Nádorváros 37 nm
Eladó lakás Győr, Nádorváros 37 nm
Eladó lakás Győr, Nádorváros 37 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7676095
Referenciaszám: 194027
Feltöltve: 17 napja

Győr eladó téglalakás 2 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
1 080 811 Ft/m²
37 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 116 061 Ft
Második évtől
158 389 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nádorvárosban Prémium kategóriás társasházi lakások vásárolhatók 30-61nm-ig. Jelen hirdetésben egy első emeleti, 36,64nm-es (L4), 1 szoba + nappalis lakás alaprajza látható 5,5nm-es erkéllyel. A lakás emeltszintű fűtéskész ára: 39.990.000,-Ft A lakáshoz tartozik, kötelezően megvásárolandó: 1db gépkocsibeálló és 1db zárható tároló is. Parkoló ára: 2,8millió forint/db, tároló ára: mérettől függően 1,8 millió -2,8 millió forint között választható. Ebben a modern társasházban mindenki megtalálja a számára megfelelő méretű, tájolású lakását, akár erkéllyel, vagy kertkapcsolattal! A kivitelező a korábbi, általa épített társasházaknál szerzett tapasztalatokat felhasználva a funkcionalitást előtérbe helyezve terveztette meg és alakította ki az otthonokat, prémium anyagok és modern technológia felhasználásával, ami garantálja az élhető életteret a ház lakóinak. A lakások prémium minőséget képviselő hőszivattyús padló/mennyezet hűtéssel-fűtéssel kerülnek kialakításra, emiatt nem lesz szükség későbbi klímaegység felszerelésére. Alacsonyabb üzemeltetési költsége mellett jobb hőérzetet is biztosít, valamint egészségesebb is. A hőszivattyú 100%-ban károsanyagkibocsátás mentes energiaforrás. Előnye még, hogy működési elvéből adódóan sokkal több energiát képes előállítani, mint amit felhasznál. Az épületet teljesen bekerítve, elektromos, távvezérelhető kapuval építik, így védve a ház privát szféráját. Elhelyezkedését tekintve rendkívül jó helyen található, a közelben boltok, bevásárlóközpont, kórház, iskola, óvoda és egyéb szolgáltatók gyalogtávolságon belül elérhetőek. A 24 lakásos társasház emeltszintű fűtéskész állapotban van, igény esetén a kivitelező a kulcsrakész befejezést is vállalja. További információkért kérem keressen és megtaláljuk az ön számára legmegfelelőbb választást! Hívjon akár hétvégén is! :) Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom. Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, Zöld Otthon hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
C
amerikai konyha
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY