Eladó lakás Győr, Kisbácsa 89 nm
Eladó lakás Győr, Kisbácsa 89 nm
Eladó lakás Győr, Kisbácsa 89 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8046258
Referenciaszám: 5810
Frissítve: 16 napja

Győr eladó téglalakás 1+3 fél szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
1 234 831 Ft/m²
89 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 318 958 Ft
Második évtől
435 284 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság.. zöldövezet, tágas tetőterasz. Győr-Kisbácsa és Víziváros határán, a Ladik utcában, 2004-ben épült társasházban I. em-i, belső kétszintes, 86,15 nm + 5,33 nm erkély, 2,38 nm erkély és 45 nm tetőterasz alapterületű, nappali + 3 szobás, igényes téglalakás 1 db zárt udvari kocsibeállóval eladó. Az alsó szint lakótere 73,88 nm + 5,33 nm erkély és 2,38 nm erkély, a felső szint 23,62 nm (nettó 12,27 nm) + 45 nm tetőterasz. Tagolása: alsó szinten - előszoba, étkezőkonyha erkéllyel, nappali erkéllyel, háló, háló, wc, fürdőszoba, felső szinten - galéria, szoba/tároló, tetőterasz A társasház 2004-ben 2073 nm-es telekre épült, 2 db 8 lakásos tömbből áll. Főfalai Porotherm 38-as téglából készültek, melyre 10 cm homlokzati hőszigetelés került. A tető zsindellyel fedett. Műanyag ablakok kerültek beépítésre, minden helyiségben rolós szúnyoghálóval, a nappalin és a hálókon redőnnyel felszerelve. Az árnyékolás belső pliszével is megoldott. A bejárati ajtó 10 ponton záródó biztonsági acélajtó. A lakás fűtését és meleg víz ellátását egy Vaillant típusú kombi gázkazán biztosítja, a hőleadás az alsó szinten minden helyiségben padlófűtéssel, a felső szinten radiátorokkal történik. A nappaliba és az egyik hálóba hűtő-fűtő klímaberendezés kiépítésre került. A beépített konyhabútor gépesített: elektromos főzőlap, páraelszívó, sütőkocsis villanysütő, mikró, mosogatógép (12 terítékes), amerikai hűtőszekrény. Minden helyiségbe minőségi kerámia burkolat került. A falak festettek. A fürdőszobában dupla mosdó, fürdőkád és tusolókabin szolgálja a kényelmet. A tárolást az előszobában 2 tolóajtós gardróbszekrény, és mindhárom szobában beépített szekrények segítik. Az emeleti szobába 2 személyes infra szauna került. A tetőterasz árnyékolása napvitorlával megoldott. A lakáshoz 1 db zárt udvari kocsibeálló tartozik. A bejáró térkövezett, a kapu automata nyitású. Közös használatú kerékpár tároló kialakításra került. A kertész által gondozott udvar parkosított, füvesített, a hátsó udvaron játszótér és két szerszámtároló áll a lakók rendelkezésére. A társasház rendezett, jó lakóközösség jellemzi. A társasházzal szemközt Natura 2000 besorolású terület található, mely nem kerül beépítésre. Tehermentes, gyorsan beköltözhető ingatlan. Irányár: 109.900.000,- Ft. (hiv. szám: 5810.)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
7,7 m²
Terasz:
45 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
étkező
erkély
terasz
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernadett Tóth Panoráma Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 389 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY