Eladó lakás Győr, Belváros 128 nm
Eladó lakás Győr, Belváros 128 nm
Eladó lakás Győr, Belváros 128 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7675892
Referenciaszám: 609420
Feltöltve: 18 napja

Győr eladó téglalakás 3 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
663 281 Ft/m²
128 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 401 Ft
Második évtől
336 266 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győr Belvárosában, az óvároshoz és a Rába parthoz közel eladó, ez a remek elhelyezkedésű nagypolgári lakás. Egy három szintes társasház első emeletén található, alapterülete 128 nm. Elosztása szerint: előszoba, 3 nagyméretű szoba (melyből egy szoba gipszkarton fallal elválasztásra került, így jelenleg 4 szobás), konyha, fürdőszoba, wc, kamra, folyosó helyiségekből áll. A 2nm-es erkélyről kellemes kilátás nyílik a városra a Rába partra. A szobák méretei: 26,11nm, 21,41nm, 32,56nm (ez a szoba került megfelezésre egy könyűszerkezetes válaszfallal) A fűtés jelenleg gázkonvektoros, a kémény bélelése már megtörtént, így igény esetén a fűtéskorszerűsítésnek ez nem akadálya. Vastag falainak köszönhetően a nagy belmagasság ellenére is kedvező a fűtési költség! Az utolsó felújítás során új biztonsági bejárati ajtót kapott a lakás, a fürdőszoba burkolatcseréje során a belső csőcserék és nagyrészben a vezetékcserék is megtörténtek. A társasház 8 éve új tetőt kapott, a homlokzatfelújítás is megtörtént és az épület fő víz- és lefolyóvezetékei, a strangok is cserélésre kerültek. A klasszikus stílust sugárzó otthont a nagy belmagasság (365cm), a dupla szárnyú ajtók, a városra néző ablakok teszik egyedivé, remekül visszaadják a lakás eredeti patinás mivoltát. PARKOLÁS: kedvezményes lakossági bérlettel a környező utcákban, szomszéd utcában levő parkolóházban, vagy akár díjmentesen a Rába parton kialakított parkolóban. TÁROLÓ: a lakáshoz tartozik egy különálló, saját ~12nm-es tároló a lakással azonos szinten. Frekventált elhelyezkedése és mérete révén alkalmas lehet vállalkozások számára, exkluzív irodának, rendelőnek, vagy akár szépségszalonnak. Befektetők számára is kiváló lehetőség, hiszen a nagyvárosok belvárosi ingatlanjai örök, értékálló befektetések, könnyen kiadhatók, szükség esetén gyorsan értékesíthetők. Ma is nagy a presztízsérteke van annak, ha valaki egy ilyen otthon tulajdonosa lehet. Ügyfeleimnek az adásvétel során teljes körű lebonyolítást vállalok, igény esetén bankfüggetlen, díjmentes hitel és CSOK tanácsadással segítem őket.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
D
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Unger-Takács Anikó Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY