Eladó lakás Gyömrő 43 nm
Eladó lakás Gyömrő 43 nm
Eladó lakás Gyömrő 43 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8020066
Referenciaszám: LK098400
Frissítve: 16 napja

Gyömrő eladó téglalakás 3 szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
881 395 Ft/m²
43 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 109 995 Ft
Második évtől
150 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrőn a Sportpálya közelében (Klotild -telepen) kínálok megvételre egy Társasházi házban lévő 43 nm-es Tégla építésű lakást, saját kerttel és MelléképülettelA lakás főbb jellemzői:-    Építés éve: 1920-    Telek mérete: 177 nm-    Szerkezete: Tégla + 1 Szoba könnyűszerkezet-    Hasznos alapterület: 43 nm + Fedett Terasz 8,5 nm + Melléképület Wc-vel 12 nm (Tégla szerkezetű)-    Szigetelt-    Műanyag nyílászárók, a könnyűszerkezetű szobán fa ablak található   Elrendezése:-    Nappali + Konyha (19 nm)-    Szoba (8 nm)-    Szoba (8,3 nm -Könnyűszerkezet)-    Fürdőszoba Wc-vel (5 nm)-    Közlekedő (2,7)-    Fedett Terasz (8,5 nm)2018-tól a következő felújítások történtek:  - Villanyvezeték csere (rézre)  - Fűtése Vízteres Kandalló (5 radiátor és 1 törölköző szárító van rákötve)  - 10 cm-es szigetelés  - Fürdőszoba burkolása, az ingatlan burkolása/járólapozása  - Az ingatlan jelenleg is felújítás alatt áll (Fürdőszoba és közlekedő mennyezet befejezése)A lakás hitelre nem alkalmas, csak készpénzes Vevők jelentkezését várjuk!Gyömrő infrastuktúrája kiváló.A környezet csendes, zöldövezeti. A Városközpont sétatávolságra van, közelségéből adódóan minden szolgáltatás közel van.  A Busz és vonatközlekedés Budapest felé kiváló. Vonattal a Keleti-pályaudvarra 25-35 perc alatt érhetünk be. A volánbusz Monor-Örs vezér tér között közlekedik.Iskola, Óvoda, játszótér, Orvosi rendelő, számos bevásárlási lehetőség elérhető a közelben.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal a hét bármely napján!Jöjjön el, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Építés éve:
1920
Erkély:
8,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tivadarné Kulcsár Imola Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tivadarné Kulcsár Imola Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY