Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7907542
Feltöltve: 5 hónapja

Gárdony eladó téglalakás 1+2 fél szobás: 59,99 millió Ft

59,99 millió Ft
999 833 Ft/m²
60 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 106 Ft
Második évtől
237 604 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodás kertes lakás keresi új lakóit… Ha szívesen élnél Gárdonyban, egy természet közeli, csendes zsákutca végén, de mégis közel a Thermál fürdőhöz, akkor gyere és nézd meg ezt az ENERGIATAKARÉKOS tégla lakást, hangulatos kertjével, kiváló belső elrendezésével, dupla komfortjával, két szinten összesen 60 négyzetméteren. A földszinten a nappali-konyha, a családi-baráti-rokoni beszélgetések, étkezések helye...a sütik íze számban: hol méz - hol áfonya. Ha a hangulatos fagerendás mennyezeten pihentetnéd a szemed, vagy inkább a tágas teraszra kilépve az árnyat adó fák leveleinek finom susogásában merülnél el és kortyolgatnád a reggeli kávédat...megteheted, éppúgy választhatod az emeleti napsütötte teraszt is, a hálóból kilépve: éltető nyújtózásra, napozásra, frissítő reggeli tornára is. Az emeleti romantikus fürdőszobában kedvedre választhatsz frissítő zuhanyt vagy a kétszemélyes kád nyújtotta lazító fürdőzést… itt minden lehetséges. A zord hidegben sem kell aggódni a gázszámla miatt. 1000 köbméter alatt van az éves fogyasztás, nem csoda hiszen az épület szigetelt. Gyere nézz körül, várlak egy kávéra a jövendőbeli otthonodban.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 951 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 951 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY