Eladó lakás Fonyód 72 nm
Eladó lakás Fonyód 72 nm
Eladó lakás Fonyód 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7943947
Referenciaszám: 457438
Frissítve: 16 napja

Fonyód eladó téglalakás 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 109 722 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fonyódi dombok ölelésében, csendes lakó pihenő övezetben, de mégis örök panorámás kilátással, került megépítésre, ez az új építésű, 6 lakásos társasházi lakásban található földszinti lakás. A telek adottságainak köszönhetően minden kialakított lakás, egyedi saját panorámával rendelkezni, Badacsonyra, Tihanyra vagy a somogyi lankákra. FONTOS: A lakásvásárláshoz a kedvezményes hitelek és lakástámogatási termékek igénybe vehetők, akár az áfa is visszaigényelhető, a vásárlás illetékmentes lehet! Elhelyezkedés: Balaton-part, legközelebbi szabad strand távolsága 900 m, Önkormányzat, Óvoda, Iskola, Autóbuszmegálló, bevásárlási lehetőség 400 méteren belül elérhető valamint Fonyód városközpontja, a vasútállomás, a hajókikötő 1800 méter. Műszaki tartalom minden lakásnál: Hangszigetelő belső térelválasztók, három rétegű üvegezéssű hőszigetelt külső nyílászárók, lakássonként a fűtést önálló levegő-víz hőszivattyúk biztosítják. A hőszivattyúk üzemeltetési költsége kedvezményes, ún. "H" tarifás elszámolással történik, minimális fenntartási költségű. A hirdetésben szereplő lakás a Földszinten található 21,5m2-es nagy terasszal rendelkezik és saját 101m2-es zöldterület tartozik hozzá. Belső lakrész helységei: 2 külön bejáratú szoba melyekhez angolakna kapcsolat tartozik, amerikai konyha nappali étkező teraszkapcsolattal és udvarkapcsolattal, külön fürdő, külön mellékhelység, közlekedő. A társasház minden apró részletét a minőségi és igényes kialakítás jellemzi, kiváló választás lehet állandó lakásnak, nyaralónak vagy befektetésnek is. Garantált minőségi alapanyagok, és kivitelezés egy nagy múltú, megbízható kivitelező cégtől! A hirdetésben szereplő vételár, a parkolóhelyet nem tartalmazza annak ára 2m Ft. Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyha
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hohl József Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 608 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY