Eladó lakás Érd 72 nm
Eladó lakás Érd 72 nm
Eladó lakás Érd 72 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7854175
Referenciaszám: 4407
Frissítve: 1 hónapja

Érd eladó téglalakás 3 szobás: 66,25 millió Ft

66,25 millió Ft
920 139 Ft/m²
72 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 192 274 Ft
Második évtől
262 398 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozzon erre, kód: 4407 UTOLSÓ SZABAD LAKÁS AZ ÉPÜLETBEN! - ALACSONY FENNTARTÁSÚ LAKÁS - GLAMOX elektromos fűtőpanelek - PRÉMIUM KATEGÓRIA, IGÉNYES KIVITELEZÉS - AZONNAL KÖLTÖZHETŐ Érd Parkváros kedvelt részén, főúthoz közel, csendes mellékutcában, kiváló közlekedésnél új építésű ENERGIATAKARÉKOS társasházban nappali + 2 szobás 1. emeleti lakás eladó! JELEN HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ LAKÁS: 1. emelet 3-as lakás - nappali + 2 szoba (71.7nm), Ára: 66.25mFt Felosztása: előszoba (3.2nm), wc (1.4nm), gardrób (2.7nm), nappali-konyha-étkező (28.2nm), előtér (1.6nm), fürdőszobs + wc (8.4nm), 2 szoba (13.1nm / db.). /Kód: 4407/ Az épületben található TOVÁBBI lakások: Földszint 1-es lakás: ELADVA! 1. emelet 2-es lakás: ELADVA! Tetőtér 4-es lakás: ELADVA! Tetőtér 5-ös lakás: ELADVA! Garázs – önálló lakássá alakítható! Ára: 5,5 mFt, összesen 18nm /Kód: 4410/ Az épület és lakások szerkezeti leírása: Beton alap. A külső falazat heluz family tégla tartófalakkal készül + 15cm-es dryvit szigetelést és dörzsölt nemes vakolatot kap. A válaszfalak mindkét oldalán glettelve, festve. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, bukó-nyíló és fix kivitelben, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, rejtett redőnytokkal és műanyag redőnyökkel, szúnyoghálóval felszerelve. Fűtés és meleg víz ellátás: A lakás fűtése elektromos GLAMOX norvég panelokkal megoldott. A meleg víz ellátását Ariston márkájú villanybojler biztosítja. A mellékhelyiségben GEBERIT wc tartály található. Parkolás: Az épületben 1 db garázs megvásárolható, további autók számára fedetlen udvari beálló áll rendelkezésre. Extrák, melyeket a vételár tartalmaz: kaputelefon kiépítése az utcai személyi kapuhoz, riasztó előkészítés, rejtett redőnytok redőnnyel és szúnyoghálóval, lámpatestek, kívül-belül műanyag párkányok, klíma előkészítés. Megközelíthetőség és infrastruktúra kitűnő! A volánbusz megállója pár perc sétatávolságra található. Óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár szintén a közelben. Autóval az M7-es autópálya pár perc alatt elérhető, az az M6 és M0 autópálya 10 perc! További hasonló ingatlanok találhatók még a kínlatunkban! Szüksége van hitelre? SEGÍTÜNK! Bankfüggetlen hitel tanácsadónk díjmentesen áll az Ön rendelkezésére! Keressen bizalommal! A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni! Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó -Otthonplusz.hu Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
étkező
bútorozatlan
beépített konyhabútor
hőszigetelt
kaputelefon
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Plusz Ingatlaniroda Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 582 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Otthon Plusz Ingatlaniroda Otthon Plusz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 582 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY