Eladó lakás Debrecen, Belváros 82 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 82 nm
Eladó lakás Debrecen, Belváros 82 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8074330
Referenciaszám: LK049905-4544835
Frissítve: 7 napja

Debrecen eladó téglalakás 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
792 683 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen BELVÁROSÁBAN jelenleg irodaként működő - lakás besorolású - ingatlan eladó! Ajánlom az ingatlant olyan ügyfeleknek, akik belvárosi irodát keresnek, vagy aki egy exkluzív lakást szeretne megvalósítani a belváros szívében. Az ingatlan főbb jellemzői: - tégla építésű - alacsony lakószámú épületben található - 82 nm alapterület - 1. emeleti elhelyezkedés - fűtése: mért távhő - jelenleg 3 irodahelyiség található az ingatlanban, mely könnyedén nappali + 3 szobássá alakítható - a lakás teljesen körbenapozott, hiszen ablakai K,- D,- Ny-i irányba néznek - az ingatlan belmagassága 4,3 m, mely jelenleg álmennyezettel 3,8 m-re lett csökkentve - 2010-ben teljes körű felújításon esett át az ingatlan, melynek során a villany és a vízvezetékek is cserélve lettek - udvari beállási lehetőség - a lakáshoz tartozik egy saját tároló, mely a pinceszinten található és kb. 25 nm alapterületű - az ingatlan közvetlen közelében parkolási lehetőség (fizetős) - irodaként, lakásként, vagy befektetési lehetőségnek is nagyszerű választás - a bútorok külön megállapodás tárgyát képezik - pár perc sétával elérhetőek boltok, pékség, patika, orvosi rendelő, posta.... - kiváló közlekedés (busz, villamos) BIZTOS HITELTANÁCSADÓI ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL IS SEGÍTJÜKÜGYFELEINKET A VÁSÁRLÁS ÉS AZ ELADÁS TELJES FOLYAMATÁBAN. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hétvégén is szívesen fogadom hívását. Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kocsár Janka Ildikó Duna House Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 205 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kocsár Janka Ildikó Duna House Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 205 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY