Eladó lakás Cserszegtomaj 105 nm
Eladó lakás Cserszegtomaj 105 nm
Eladó lakás Cserszegtomaj 105 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7807695
Referenciaszám: H470979
Frissítve: ma

Cserszegtomaj eladó téglalakás 4 szobás: 82,4 millió Ft

82,4 millió Ft
784 777 Ft/m²
105 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 239 150 Ft
Második évtől
326 370 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ LAKÁSOK HÉVÍZ MELLETT CSERSZEGTOMAJON! Eladásra kínálok egy 627 nm-es komplexumbam egy 105,7nm-es első emeleti lakást. Igény esetén több különböző méretű, elrendezésű, tájolású lakás közül lehet választani. Jelenleg a lakóházban 16 lakóegység található. Az ingatlanról bővebben: - Az ingatlan 1990-ben épült téglából. 2018-19-ben teljes körű felújításon esett át, így a leendő tulajdonosának már nem kell ezzel törnie magát. - A lakás almérőkkel rendelkezik. - Fűtése hőszivattyús (H tarifával), és a meleg vizet is a hőszivattyú állítja elő. - A közös költség 27.000 Ft, mely tartalmazza a kertgondozást, és a medence használatát egyaránt. - A lakás klímával felszerelt. - A lakás déli tájolású. - A lakáshoz tartozik egy udvari beálló 1 autó számára. - Az értékesítés során a vevők osztatlan közös tulajdonú ingatlan tulajdonosaivá válnak. Az ingatlan egy 4737nm-es területen lett kialakítva, rendezett zöld területek jellemzik ahol igazán kikapcsolódhatnak a leendő tulajdonosok. Kellemes közösségi terek, mint grillkert, és grillterasz,, ahol idilli nyári estéket lehet eltölteni, saját sportpálya a gyerekek, vagy baráti társaságok részére, és egy medence pihenőterasszal. Befektetők részére szintén alkalmas lehet, több lakás megvásárlása esetén, kiváló üzleti lehetőség! Cserszegtomaj kiváló lokációval rendelkezik Hévíz, és Keszthely szomszédságában!Cserszegtomaj számos alkotót ihletett meg gyönyörű fekvésének és látnivalóinak köszönhetően. Keszthely és Hévíz telítődése folytán egyre több turista keresi fel a települést, amely ismét dinamikusan fejlődő községe a térségnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1990
Erkély:
26,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY