Eladó lakás Cegléd 67 nm
Eladó lakás Cegléd 67 nm
Eladó lakás Cegléd 67 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7946859
Feltöltve: 3 hónapja

Cegléd eladó téglalakás 4 szobás: 45,7 millió Ft

45,7 millió Ft
682 090 Ft/m²
67 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 633 Ft
Második évtől
181 005 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁS SAJÁT KERTTEL CEGLÉDEN!!! Eladó Cegléden, a Bedében egy 2 lakásos társasházban kialakított 67 nm-es lakás. Az ingatlan műszaki paraméterei: - Tartó szerkezet: Az épület alapozása sávalapozással történik, 30 cm vastag téglafal fal készül H 10-es habarcsba falazva +15 cm hőszigetelés - Válaszfalak : 10 cm vastag válaszfal téglából készülnek - Födém szerkezet : Az épületen fa gerendás födém készül fenyő gerendákkal - Tetőszerkezet : Fából készül, hagyományos ács és csavaros kötésekkel, fogópárokkal - Nyílászáró szerkezetek : műanyag - Burkolatok : Meleg padlós helyiségnél laminált parketta, hidegpadlós helyiségeknél kerámia burkolat - Térburkolat: Viacolor térburkolat készül - Fűtés: Hőszivattyús fűtés plusz,zárt égésterű gázkazánokkal, radiátoros fűtéssel lesz megoldva - Parkoló: A telken belül két gépkocsi parkolása megoldott - Külön bejárat a 2 lakáshoz és teljesen különálló kert!!! Elosztása: nappali, konyha + 3 hálószoba Bővebb információkért keressen bizalommal! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Irodánkban teljeskörű jogi és bankfüggetlen hiteltanácsadással segítjük vásárlását. A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Varga Mónika Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Varga Mónika Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY