Eladó lakás Budapest XXI. kerület 66 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 66 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület 66 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7954620
Referenciaszám: M266183-4556320
Frissítve: 8 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 89,69 millió Ft

89,69 millió Ft
1 358 939 Ft/m²
66 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 303 Ft
Második évtől
355 237 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSEPELEN, 2023-BAN ÉPÜLT TÁRSASHÁZBAN, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, NAPPALI+2 HÁLÓSZOBÁS, NAGYTERASZOS LAKÁS ELADÓ. A lakás beosztása: amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, 2 hálószoba erkélykapcsolattal, fürdőszoba, külön WC. A lakás különlegessége a 70m2-es terasz és a 20 m2-es erkély, mely további életteret biztosít. A burkolatok kiválasztására az új tulajdonos igénye szerint van lehetőség. A lakás, a vásárlást követően, 1 hónapon belül költözhető. Az ingatlanra jellemző a kiváló elrendezés és a tágas terek, melyek magas minőségű anyagok felhasználásával és precíz kivitelezéssel kerültek kialakításra. Udvari belső parkolók vásárolhatók nyitott (2,5MFt) illetve fedett (3,5 Mft) változatban. Csepel ezen része, egy új területen, folyamatosan fejlődik. Az elkövetkező években, a társasház közelében valósul meg a Csepel park néven ismert, 36 hektáros zöld beruházás, mellyel egy családbarát, több funkciós pihenőparkot hoznak létre. A környék kiváló infrastruktúrájának köszönhetően minden fontos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség könnyen elérhető. A közelben iskola, óvoda található, valamint a kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően a belváros is könnyen megközelíthető. Ha egy fiatalos, modern otthont szeretne, most elérhető áron az Öné lehet! Ha kérdése van, vagy megtekintené a lakást, várom hívását a hét bármely napján! AZ OTP INGATLANPONTON KERESZTÜL AKÁR 7,14%-OS KAMATOT IS ELÉRHET. Teljes körű hitelügyintézéssel és megbízható ügyvédi közreműködéssel segítjük Önt céljai elérésében. Érdeklődjön telefonon a részletekért és lehetőségekért!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keszthelyi László OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 30 989 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keszthelyi László OTP Ingatlanpont Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 30 989 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY