Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Gyártelep 48 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Gyártelep 48 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Gyártelep 48 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8097515
Referenciaszám: H484273
Feltöltve: 11 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 28,7 millió Ft

28,7 millió Ft
597 917 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 295 Ft
Második évtől
113 673 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi stílusú, felújított lakás eladó Csepelen! Szereted az egyediséget és az eleganciát? Akkor ez a lakás Neked szól! Csepelen, a Szent Imre tér közelében, a régi Csepel művek területén, a Színesfém utcában található 3 emeletes házban eladó egy gyönyörű, felújított 2 szobás lakás. Az ingatlan tulajdoni lapján irodának besorolt, 50 m2-es lakás a harmadik emeleten helyezkedik el, és minden igényt kielégítő elrendezéssel rendelkezik: előtér, 1 hálószoba, amerikai konyhás nappali, valamint fürdőszoba és wc. A lakás belső szerkezete teljesen fel lett újítva, új elektromos hálózatokkal, vízvezetékekkel és falakkal. A berendezések vadonatújak, és a stílusát loft és ipari elemek, valamint az elegancia adja. A hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás rendkívül világos és légies. Egy ismert iparművész designer tervezte a lakás egész designját, így egyedi elemekkel van tele: fúvott, egyedi lámpák a konyha-étkezőben, egyedi design tükrök az előszobában, valamint egyedi design üvegburkolat a fürdőszobában. A konyhabútor, az asztal, a kanapé és a tolóajtós gardrób is vadonatújak és nagyon stílusosak. Az ajtók vörösfenyőből készültek, és az előszoba és a szobák laminált tölgy padlót kapott, míg a konyha és a fürdőszoba minőségi gres- és porcelán burkolatokkal van ellátva. A lakás fűtése házközponti, egyéni mérőkkel, és a fürdőszobában még egy meleget fúvó digitális fűtő ventilátor is gondoskodik a kényelmes hőmérsékletről. A rezsi költsége nagyon kedvező, mindössze kb. 17 000 Ft havonta, ami magában foglalja a közös költséget, valamint a víz, villany és fűtés költségeit fogyasztás szerint. Ideális választás lehet fiatal pároknak, diákoknak (az egyetemek könnyen elérhetőek), otthoni vállalkozásnak vagy irodának. A lakás befektetésnek is tökéletes lehet kiadásra! A környék csendes, tele irodákkal és lakásokkal, chipes belépéssel. Az autóval érkezők számára INGYENES parkolás lehetséges az épület előtt, éjjel-nappal. A közlekedés kiváló, hiszen a csepeli HÉV és több buszjárat is könnyen elérhető gyalogosan. A Boráros tér és Budapest városközpontja mindössze 15 percre található. Továbbá, az Orvosi Egyetem, a Műegyetem és a Jogi Egyetem is könnyen megközelíthető innen, mindössze húsz perc alatt. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és válassza ezt a különleges és stílusos otthont Csepelen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY