Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 52 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 52 nm
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 52 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8015935
Referenciaszám: H481885
Frissítve: 16 napja

Budapest XXI. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
748 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 112 898 Ft
Második évtől
154 072 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Otthon, ahol a szív a panorámával találkozik. Élvezd az élet minden pillanatát a saját erkélyeden, egy lélegzetelállító kilátással a szépség és nyugalom ölelésében. Lakás: Panorámás, délkeleti tájolású, 2 nagy szobás, 52 m²-es; Konyha étkezővel, kamrával; Fürdőszoba zuhanykabinnal, Ariston bojlerrel; Tágas előszobával; Az ablakok 2 rétegű műanyag, redőnnyel; Biztonsági bejárati ajtó. A ház: Tégla építésű; Szigetelést 5 éve kapott; A háztömbben 2 lépcsőházban, 4 szinten, szintenként 4 lakás. Üdvözlöm Önöket ebben a különleges, otthonos és panorámás lakásban, mely Csepel központjához közel található. Ez a lakás nem csupán egy egyszerű otthon, hanem egy olyan hely, ahol minden reggel az ébredés örömével nyitja ki az ablakokat, és az élet valódi panorámája tárul elé. Az otthon szívében található a tágas nappali erkéllyel. A modern konyhával, lehetőséget teremt a család és barátok együtt töltött értékes pillanataira. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférjenek a 21. kerület minden kényelmi szolgáltatásához és látnivalójához, miközben otthonukban élvezhetik a nyugalom és a szépség harmóniáját. Ha szeretnének otthont találni ennek a kerületnek a szívében, ahol minden ablaknyitás egy újabb történet kezdete, akkor ne keressenek tovább. Ez a lakás nem csupán otthon lesz az Ön számára, hanem egy kezdet az élet egy új fejezetének az indulásához is. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy részesei lehessenek ennek a különleges lakáskínálatnak!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Magdolna Otthon Centrum - XXI. kerület - Rákóczi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Magdolna Otthon Centrum - XXI. kerület - Rákóczi út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY