Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 71 nm
Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 71 nm
Eladó lakás Budapest XVII. kerület, Rákoskeresztúr 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7736464
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XVII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
950 704 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 902 Ft
Második évtől
267 349 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlanosok kérem ne keressenek, csak abban az esetben, ha saját részre kívánnak vásárolni! A Sági utcai lakóparkban, családi házas övezetben alacsony rezsivel rendelkező világos, otthonos, azonnal költözhető első emeleti társasházi lakás eladó. A 71m-es, két erkélyes (egyik a belső kertre, másik az utcára néz), tágas, amerikai konyhás, 1,5 szobás + nappalis ingatlan teljes felújításon esett át. A tágas nappaliban a nyílászárókat új, redőnnyel és beépített szúnyoghálóval ellátott nyílászárókra cseréltük. Új minőségi 12 mm vastag laminált padlót raktunk le, az étkező falát mutatós (mosható) tapéta teszi látványossá. Ide került az új (garanciális) klíma, amely az egész lakást kellemesen lehűti, de igény szerint fűteni is lehet vele. Teljesen új konyhát építettünk be, a beépített mosogatógép, tűzhely, sütő, szagelszívó, automata fiókbehúzók is a konyha részét képezik. Az amerikai konyhás nappali 32 m2. A két szobában (16,5 m2; 7,5 m2) minőségi hagyományos parketta van, amit felcsiszoltunk és újra lakkoztunk. Az előszoba új, világos, tükrös beépített szekrényt kapott, ide rejtettük el a kazánt és a cipőtárolót is. A konyhát nyitottá tettük, de hogy ne lehessen mindent látni az előszobából, ezért egy dekoratív perforált lemezzel választottuk el. Az egész lakást és a beltéri ajtókat is újrafestettük. A fürdőszobában (4,5 m2) a gyönyörű mozaik csempe és a led-es tükör dobja fel a látványt, a természetes fényt pedig üvegtéglák biztosítják. A bejáratnál külön wc található, kis kézmosóval és beépített szekrénnyel. Az egész lakásban új elektromos szerelvények vannak, a nappaliban és az előszobában új radiátorokat szereltünk fel. A lakás nappalija a társasház belső gondozott kertjére néz, ahol gyönyörű növények vannak, és a gyermekek számára külön játszó hely került kialakításra. A lakáshoz tartozó saját udvari parkoló elektromos kapun keresztül érhető el (minden lakáshoz tartozik egy parkoló, ez benne van az árban). A hat lakásos ház lépcsőháza tiszta, rendezett, a lakók békések. Az ár tartalmazza a beépített előszoba szekrényt, kamra szekrényt, beépített gardróbot, a teljes beépített konyhabútort a garanciális konyhagépekkel. Minden bútort egyedileg, méretre készített egy kiváló bútorasztalos. A havi rezsi költség kb. 19.000 Ft, a közös költség 13.000.- Ft a felújítási alappal együtt. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. Az infrastruktúra kiváló: az ingatlantól 400m-re található bevásárlási lehetőség (Lidl, Home Center, benzinkút) és buszmegálló (közvetlen járat az Örs vezér térre). A közelben több iskola, óvoda és bölcsőde is könnyen elérhető, biztonságos, kellemes környék.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
19 000 Ft/hó
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
erkély
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zoller Károly
+36 30 934 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Zoller Károly
+36 30 934 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY