Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Felső Kispest 97 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Felső Kispest 97 nm
Eladó lakás Budapest XIX. kerület, Felső Kispest 97 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965006
Referenciaszám: H479722
Frissítve: 18 napja

Budapest XIX. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 73,95 millió Ft

73,95 millió Ft
762 371 Ft/m²
97 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 622 Ft
Második évtől
292 896 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIX. kerületben a Bozsik Arénától nem messze kínálom eladásra, ezt a másfél évvel ezelőtt teljes mértékben felújított Nappali+3 szobás tégla lakást. Ez a 97 nm-es ingatlan egy 7 lakásos társasház első emeletén található, ezen a szinten csak ez az egy lakás van, így fölöttünk és oldalról irányból sincsenek szomszédok. Másfél évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, ami kiterjedt a fűtésrendszerre, burkolatokra mindenhol, víz és villanyvezetékekre, falak glettelése- festése, összes nyílászáró cseréje, új konyha kialakítása , új konyhabútor és műszaki felszerelések, valamint 3 nagy teljesítményű hűtő fűtő klíma kiépítésére is sor került és elektromos látványkandalló beépítésére. Elosztása kitűnő, mindegyik hálószoba külön nyílik és a társasház csendes, zöld kertjére néznek, így biztosított , hogy nyugodtan fog pihenni bármikor legyen szó nappalról vagy éjjelről. Ha önnek szüksége lenne még egy szobára, akkor a fotók között átalakítási tervet is talál, ugyanis az egyik nagy méretű hálószoba feloszthatót két félszobára könnyedén minimális költséggel. Fűtése egyedi cirkós radiátoros, viszont a klímák beépítésével elektromos árammal is megoldható a fűtés. A lakáshoz tartozik egy saját autóbeállási lehetőség az udvaron, illetve egy 8 nm-es saját zárható pince/tároló is, ami a vételárban benne foglaltatik. Szokásjog alapján ehhez az ingatlanhoz tartozik még egy kb. 100nm-es kert rész is az udvaron. A vételár részét képezi a beépített bútorok a beépített műszaki felszerelések, klímák, elektromos látványkandalló, A többi bútorra, ha igényt tartana, akkor külön megegyezés tárgyát képezi. A társasház az 1930-as években épült (50 cm-es tégla falazattal) , rendezett és karbantartott, folyamatosan újítják és csinosítják. Várom megkeresését hétköznap és hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1932
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Attila Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cseh Attila Otthon Centrum - XI. kerület - Gellért tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY