Eladó lakás Budapest XIV. kerület 59 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 59 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8066334
Referenciaszám: LK029169-4485772
Frissítve: 1 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
762 712 Ft/m²
59 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
szuterén
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 601 Ft
Második évtől
178 233 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényesen felújított lakás, kitűnő lokáció mellett! Budapest 14. kerületében, Zugló csendes kis utcájában, kertvárosi környezetben, két szintes, kilenc lakásos társasházban, 59 nm-es 2 szobás lakás eladó. A családi otthon kifejezetten világos nagy ablakainak köszönhetően, félszuterén szinten található 6 db nagy ablakkal rendelkezik. Az ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag, felújított állapotú.2020-ban a Tulajdonos az alábbi munkálatokat végezte el, fontosnak tartom kiemelni a lakás saját részre készült, saját kivitelezővel, a jelenlegi állapot a Tulajdonos keze munkáit dicséri.- teljes villanyvezeték korszerűsítés,- fűtésrendszer, kazán, radiátor csere, (okos fűtés)- az ablakok korszerű műanyag típusúak redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva,- bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó,- a konyha és a fürdőszoba teljes mindenre kiterjedő felújítása,- padlófűtés kialakítása a nappaliban a fürdőben és a konyhában is,- új aljzatbeton szerelése. Az ingatlan jelenlegi stílusa és minősége jól tükrözi a tulajdonos igényességét a kivitelezéssel kapcsolatban. A vételárrészét képezi a beépített, gépesített konyhabútor, a mosógép nélkül. A társasháznak közös kertrésze van, a lakáshoz saját használatú terasz tartozik. Fontosnak tartom kiemelni két közös tároló áll rendelkezésre és egy saját zárható 8 m2-es tároló is a lakáshoz tartozik.Ha valaki bővítésen gondolkodik, a társasház belegyezésével ez is megoldható.A társasház, tiszta, rendezett, a lakóközösség nyugodt, csendes, kulturált. A közös költség: 5,860,-Ft, a fűtés átalány kb: 10,000,-Ft, minden közmű egyedi mérés alapján fizetendő. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van. Egyedülállóknak, kis családosoknak jó választás lehet az ingatlan. Befektetés esetén kedvelt környék a bérbe vevők részéről. Közelben posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bölcsőde és üzletek pár perc sétára. Közlekedés szempontjából is kiemelkedő a lokáció. A 3-as, 69-es, 62-es villamos és számos buszjárat elérhető, melyek által gyorsan megközelíthető az Örs vezér tere, valamint a Bosnyák tér is. Ajánlom mindazoknak, akiknek fontos a jó elhelyezkedés, a kiváló környezet és infrastruktúra, valamint azoknak, akik nem szeretnének foglalkozni a lakásfelújítással. Ez az otthon minden igényt kielégítő újszerű állapotban van, ha nem szeretne felújítani csak fogni a bőröndöket és egy csodás otthonba költözni, ez az ön otthona! Mert mi az otthon? Ahányan vagyunk, annyifélét jelenthet ez az egyetlen szó: otthon. Egy hely, ahová hazaérünk, ebbe a hangulatos családi otthonba kellemes a hazatérés. Ha csak egy pici hiányzik a vételárhoz, vagy esetleg a felére lenne szükség - Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára. Hívjon még ma, hogy ne maradjon le erről a lehetőségről! Hívjon, ha ennek az igazán gyönyörű otthonnak a tulajdonosa szeretne lenni!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kata Duna House Gyál Az iroda összes hirdetése
+36 70 364 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY